Adıyaman’da uyuşturucu satıcılarına büyük operasyon

Adıyaman’da uyuşturucu satıcılarına büyük operasyon

3. SAYFA- ASAYİŞ 04.05.2017, 17:53 07.05.2017, 20:35 Adiyaman Cihan Haber
Adıyaman’da uyuşturucu satıcılarına büyük operasyon

 Adıyaman’da narkotik ekipleri ‘torbacı’ diye tabir edilen sokak satıcılarına operasyon düzenledi. 

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan, kullanan ve nakleden şahıslara yönelik yaptıkları çalışma neticesinde operasyon düzenledi.

Özel hareket polislerinin destek verdiği operasyonda Adıyaman merkez Mara, İmamağa, Bahçelievler, Sümerevler, Mehmet Akif, Türkiye Petrolleri, Esentepe ve Malazgirt mahallelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğüne yeni gönderilen ‘Sezar’ isimli narkotik köpeği de katıldı.


Operasyonda U.A., M.C., S.S., M.S.K., R.A., T.U., O.Y., M.D., Ş.D. ve F.T. isimli uyuşturucu satıcılarının evlerine baskın düzenlendi. 10 şahsın ikametlerinde ve üzerilerinde 26 paket halinde 151 gram eroin, 20 paket halinde 149 gram kubar esrar, 33 adet extacy hap ve 18 paket 10 gram sentetik kannabiıonid (bonzai) maddeleri ele geçirildi.




“Uyuşturucu satıcıları nefes alamayacak”

Operasyon ile ilgili açıklamada bulunan Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, “Daha önceden belirlediğimiz adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı. Bu operasyonlar neticesinde ‘torbacı’ diye tabir ettiğimiz sokak satıcılarından 10’u yakalandı. Toplam 26 paket halinde 151 gram eroin, 20 paket halinde 149 gram esrar, 33 adet extacy hap ve 16 paket halinde bonzai ve uyuşturucudan elde edilen paralar ile birlikte ele geçirildi. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimiz tarafından bu operasyonlar sık sık yapılmaktadır. Biz buradan okul önlerinde veya çeşitli yerlerde gençlerimizi zehirlemeye yönelik olan sokak satıcılarına karşı mücadelemizin amansız olarak devam edeceğini belirtmek istiyorum. Tabiri caiz ise biz uyuşturucu satıcılarına ilimizde nefes aldırmayacağız. Özellikle narkotimlerin faaliyete geçmesinden sonra ve narkotik köpeğimiz ‘Sezar’ın ilimize gelmesinden sonra bu çalışmalarımız daha da artarak ivme kazanmıştır. İnşallah Adıyaman’dan uyuşturucunun kökünü kazıyacağız” dedi.

Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
13
açık