Bir çok can alan viraj yine can aldı..!

Bu ilin yetkileri önlem için daha neyi bekliyor?

3. SAYFA- ASAYİŞ 16.11.2018, 19:31 16.11.2018, 19:33 Adiyaman Cihan Haber
Bir çok can alan viraj yine can aldı..!

 Adıyaman'da, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin virajı alamayarak şarampole yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Mehmet Tekinalp idaresindeki 02 BA 101 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Adıyaman- Gölbaşı Karayolu Börgenek Köyü yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Yaşanan kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü Mehmet Tekinalp olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tekinalp, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatini kaybetti.
Şarampole yuvarlanan otomobil ise jandarma ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından bulunduğu yerden kaldırıldı.
Öte yandan kazanın olduğu virajda daha önceden de kazalar meydana gelmiş bir çok kişi hayatını kaybetmiş bir çok kişi de yaralanmıştı. Yaşanan kazalar sonrası vatandaşlar kazaların olduğu viraja bariyer istemişti. Bir çok kişinin ölmesine ve yaralanmasına rağmen bu ilin yetkileri ne yazık ki ölüm virajında her hangi bir çalışma yapmamıştı. Şimdi soruyoruz, oraya bariyer yapılması için daha kaç kişinin ölmesini bekliyorsunuz?
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
13
açık