Bir yılda 5 defa intihar teşebbüsünde bulundu

Adıyaman’da, 1 yıl içerisinde 4 defa intihar teşebbüsünde bulunan şahıs, bu defa üst geçide çıkarak 5. intihar eylemini gerçekleştirdi.

3. SAYFA- ASAYİŞ 23.05.2022, 19:09 23.05.2022, 19:21 Cihan
Bir yılda 5 defa intihar teşebbüsünde bulundu
© Adıyaman Cihan Haber

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkezde yaşayan 21 yaşındaki Aydın D., bir yıl içerisinde kent merkezinde bulunan üst geçitlerde farklı zaman aralıklarında 4 defa intihar teşebbüsünde bulunmuş ve emniyet güçlerinin çalışmaları sonucunda  bulunduğu yerlerden indirilmişti. Bir yılda 4 defa üst geçitlerden atlamak isteyen şahıs bu defa Atatürk Bulvarı İl Emniyet Müdürlüğü karşı tarafında bulunan üst geçide çıktı. Üst geçitteki Aydın D’yi fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Kısa sürede olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri yolu trafiğe kapatırken itfaiye ve sağlık ekipleri ise önlem aldı.

Kimseyi kendisine yaklaştırmayan şahıs, daha sonra intihar etmekten vazgeçerek kendi isteğiyle bulunduğu yerden indi. Şahıs burada bulunan polis ekiplerince ekip aracına bindirilerek polis merkezine götürüldü.

  Aydın D., 14 Mart 2022 tarihinde yapmış olduğu intihar teşebbüsü sonrası fenalaşması üzerine sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldığı esnada yola aniden fırlayan 11 yaşındaki Z.A.E., isimli çocuk, ambulansın çarpması sonucu ise ağır yaralanmıştı. 

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık