Devletin kurumuna yeni atanan müdür hakkında skandal iddia

Devletin kurumuna yeni atanan müdür hakkında skandal iddia

3. SAYFA- ASAYİŞ 30.11.2016, 16:48 30.11.2016, 16:52 Adiyaman Cihan Haber
Devletin kurumuna yeni atanan müdür hakkında skandal iddia

 Adıyaman’da gündeme şok bir iddia oturdu. Son günlerde ilimizde bulunan bir kuruma atanan yeni bir müdür,  personeline ağza alınmayacak hakaretlerde bulunmasıyla Adıyaman gündemine oturdu.
İddiaya göre, kısa bir zaman içerisinde Adıyaman’a yeni atanan bir müdür göreve başladığı ilk haftada yanında görev yapan sekreterine ağır hakaretlerde bulunarak personeli görevinden uzaklaştırdı.
Haber sitemizin ulaştığı bilgilere göre olay aynen şu şekilde gelişmiştir; “Normal prosedüre göre valilik makamına gitmekte olan evrakları görevliler götürmekte idi.  Göreve yeni atanan müdür, Vali beye gitmesi gereken evrakı kendisinin götüreceğini dile getirir. Görevli personel ise her zaman ki gibi evrakı valilik evrak kayıt üzerinden ulaştırır. Bunun üzerine kurum müdürü sekreterini yanına çağırır ve siz nasıl bu evrakı götürürsünüz diyerek sekreterine ağır hakaretler savurmaya başlar. İddialara göre yeni atanan müdür sekreterine “Pe…. ,Ha…oğlu..hay..” gibi ağır hakaretler etmiştir. Yaşanan olaydan sonra yeni atanan müdür sekreterinin görev yerini değiştirmiş ve kendisine bir bayan sekreter görevlendirmiştir.”
Şimdi soruyoruz Yeni atanan kurum müdürü Adıyaman’a hizmet etmeye mi gelmiştir, yoksa bünyesinde bulunan personellere hakaret etmeye mi gelmiştir?

Yorumlar (0)
13
açık