Genç hemşire hayatını kaybetti

Adıyaman’ın Besni ilçesinde 4. kattan aşağıya atlayan 21 yaşındaki hemşire tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

3. SAYFA- ASAYİŞ 05.08.2016, 11:14 05.08.2016, 14:39 Adiyaman Cihan Haber
Genç hemşire hayatını kaybetti
Adıyaman’ın Besni ilçesinde 4. kattan aşağıya atlayan 21 yaşındaki hemşire tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
  Edinilen bilgiye göre, Besni İlçe Devlet Hastanesinde görevli hemşire Esra Kaygısız (21), bilinmeyen nedenle Erdemoğlu Mahallesi'nde 4. kattaki evinin balkonundan atlayarak intihar etmek istedi. Ağır yaralı olarak ambulansla önce Besni Devlet Hastanesi’ne, daha sonra ise Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan hemşire Esra Kaygısız yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

  Genç hemşire bir ay önce nikahlanmış
  Osmaniye nüfusuna kayıtlı olan ve birkaç yıldır Besni İlçe Devlet Hastanesi’nde hemşirelik yapan Esra Kaygısız’ın 1 ay önce nikahlandığı öğrenildi. Esra Kaygısız’ın Adıyaman 112 Komuta Kontrol Merkezine bağlı olarak paramedik görevi yapan ve Osmaniyeli olan Ferhat Kaygısız ile nikahlandığı ve düğün hazırlıklarının yapıldığı öğrenildi.

  İlk müdahale kocasından geldi
  Öte yandan, Kaygısız’a olay yerinde ilk sağlık müdahalesinin eşi tarafından yapıldığı öğrenildi.
  İddiaya göre, olayın yaşandığı gece 112 Acil Sağlık ekibinde nöbetçi olan Ferhat Kaygısız, uzun süre telefonla eşine ulaşamayınca ekip arkadaşlarıyla beraber ambulansla, ikamet ettiği evin önüne geldi. Bu sırada Esra Kaygısız 4. kattan yere düştü. Burada Esra Kaygısız’a ilk müdahale 1 ay önce nikahlandığı Ferhat Kaygısız ve ekip arkadaşları tarafından yapıldı.
  Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık