Hırsızı taktığı gözlük yakalattı

Polis ekiplerinin titiz çalışması başarıyla sonuçlandı

3. SAYFA- ASAYİŞ 25.01.2017, 13:15 25.01.2017, 13:28 Adiyaman Cihan Haber
Hırsızı taktığı gözlük yakalattı

 Adıyaman’da, bir kuaför dükkanına girerek hırsızlık yapan şahısları hırsızlardan birinin kullandığı gözlük yakalattı. 

Edinilen bilgiye göre, Saat Kulesi Kavşağında bulunan bir kuaför dükkanına giren S.Ç, E.F.U ve M.K, iş yerinde bulunan yaklaşık 4 bin tl değerinde olan kuaför malzemeleri çaldı.

Bir süre sonra iş yerinin soyulduğunu fark eden iş yeri sahipleri kısa sürede harekete geçerek iş yerinde ve çevresinde araştırmalarda bulundu.
Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri iş yeri güvenlik kameralarını incelemelerde bulundu. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların birinin hırsızlık esnasında kullandığı gözlüğe odaklandı. Şahsın gözlüğü üzerinden çalışmaları yürüten ekipler şahsın kuaför dükkanının eski çalışanlarından olan S.Ç, olduğunu tespit etti. Şahsın tespit edilmesiyle birlikte şahıslar ikametlerinde çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı. 


Yakalanan şahıslar sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

  Öte yandan emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada ise olaylarda güvenlik kameralarının oldukça önemli olduğunu ve bundan dolayı bütün esnafların güvenlik kamerası takmaları gerektiğini vurguladılar.

Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık