Jandarma yakalamasaydı daha bir çok kişi ölecekti..!

Jandarma yakalamasaydı daha bir çok kişi ölecekti..!

3. SAYFA- ASAYİŞ 25.09.2018, 14:56 25.09.2018, 14:59 Cihan
Jandarma yakalamasaydı daha bir çok kişi ölecekti..!

 Eşini ve çocuğunu önceki gün öldürerek 5. cinayetini işleyen seri katil, diğer aile fertlerini öldürmek için eve geldiğinde, devriye atan jandarma ekipleri ile çatışmaya giren şahıs vurularak etkisiz hale getirildi.

Adıyaman merkeze bağlı Güzelyurt köyünde önceki gün dini nikahlı eşi Emine Orki (56) ve oğlu Enes Avci'yı (18) tabanca ile öldürüp olay yerinden kaçan Bekir Avcı (76) diğer aile fertlerini öldürmek için eve gelince jandarma ekipleri tarafından vurularak yeni cinayetler işlemesine engel olundu.
  Eşi ve çocuğunu katlederek 5. Cinayetini işleyen Bekir Avcı daha sonra olay yerinden otomobil ile kaçtı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi olan jandarma ekipleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere cenazeler Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.
  Diğer aile fertlerini öldürmek için olay mahalline geldi
  Şahsın yakalanması için köy içerisinde ve il genelinde çalışma başlatan jandarma ekipleri, şahsın diğer aile fertlerine de zarar verebileceği şüphesiyle cinayetin işlendiği evin çevresinde devriye attı. Sivil jandarma ekipleri köy içerisinde iken sabaha karşı Bekir Avcı’nın elinde tabanca ile cinayetin işlendiği evin arka tarafından eve doğru ilerlediği görüldü.
  Jandarma ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayan ve elindeki tabanca ile rastgele ateş açarak kaçmaya başladı. Kaçan şahsın peşine düşen jandarma ekipleri kalçasından kısmından vurarak etkisiz hale getirdi. Yakalanan Bekir Avcı ile birlikte olayda kullandığı 7.65 mm çapında tabanca ve tabancaya takılı şarjör ele geçirildi.
  Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan şüpheli Bekir Avcı’nın tedavisi sürüyor.
  34 yıl önce tabanca ile ilk eşini, bir çocuğunu öldürdükten sonra cezaevinden yatıp çıkan şahıs daha sonra teyzesinin oğlunu öldürmüş ve cezaevinde yattığı bildirildi.
  Cezaevinden çıkınca yeniden evlenen Bekir Avcı’nın ikinci eşinin kendisinden ayrıldığı ve üçüncü eşi olan Emine Orki ile evlendiği öğrenildi.

Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
13
açık