Kocası tarafından silahla vurulan kadın yaşamını kaybetti

Adıyaman’da, kocası tarafından sokak ortasında silahla başından vurularak ağır yaralanan 4 çocuk annesi kadın, yaşam savaşını kaybetti.

3. SAYFA- ASAYİŞ 07.03.2022, 14:49 07.03.2022, 15:19 Cihan
Kocası tarafından silahla vurulan kadın yaşamını kaybetti
© Adıyaman Cihan Haber

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde temizlik görevlisi olan 4 çocuk annesi Remziye Yücel (46), sabah işe gitmek için evden çıktı. İmamağa Mahallesi 1975 Sokak içerisinde yürüyen Remziye Yücel, boşanma aşamasında oldukları öğrenilen eşi Zeynal Y’yle karşılaşmıştı. Aracından inen Zeynal Y., pompalı tüfekle 4 çocuğunun annesi olan Remziye Y’yi, başından vurarak ağır yaralamış ve Zeynal Y., ise aracıyla olay yerinden kaçmıştı.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Remziye Yücel, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Remziye Yücel, hastanede yaşam savaşı verdiği esnada kendisini vuran eşi Zeynal Y., ise bir süre sonra emniyete giderek polise teslim oldu. Hastanede hayat mücadelesi veren 4 çocuk annesi Remziye Yücel, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Remziye Yücel’in cenazesi yapılan işlemlerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe 1 gün kala eşini silahla vurarak öldüren Zeynal Y’nin emniyette sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
13
açık