Otomobil motosiklete çarparak kaçtı: 1 ölü, 1 yaralı

Adıyaman’da otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı. Motosiklete çarpan otomobil kaza yerinde durmayarak kaçtı.

3. SAYFA- ASAYİŞ 10.10.2021, 00:17 10.10.2021, 00:53 Cihan
Otomobil motosiklete çarparak kaçtı: 1 ölü, 1 yaralı
© Adıyaman Cihan Haber

Edinilen bilgiye göre, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir otomobil, gece geç saatlerde Kahta-Diyarbakır yolu Musa Peygamber Mezarlığı civarında Ahmet Aslan (21) yönetimindeki 02 HV 213 plakalı motosiklete çarptı. Otomobilin motosiklete çarpması sonucu motosiklet sürücü Ahmet Aslan ile motosiklette bulunan Haci Aslan, savrularak yol ortasına düştü. Kaza sonrası motosiklete çarpan oomobil kaza yerinde durmak hızla kaçtı. Bu esnada 38 ADK 101 plakalı otomobiliyle Kahta istikametine doğru gelmekte olan Ali E. (66), yolda yaralı halde yatan Ahmet Aslan ve Haci Aslan'ı, karanlıkta fark edemeyerek çarptı. Karanlıkta fark edemediği yaralılara çarpan Ali E., durumu 112 Acil Sağlık ekipleri ile jandarma ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan Ahmet Aslan ve Haci Aslan, Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Ahmet Aslan yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Ahmet Aslan'ın cenazesi yapılan işlemlerin ardından hastane morguna alınırken tedavisi devam eden Haci Aslan'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Öte yandan kaza sonrası olay yerinde ve çevresinde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri, motosiklete çarpıp daha sonra olay yerinden hızla kaçan sürücü ile otomobilin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (1)
Rukiye Arslan 2 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah ailesine rabbim sabır versin
13
açık