Polis ‘Çocuk İstismarına’ Ecstasy ile Dikkat Çekti

Polis ‘Çocuk İstismarına’ Ecstasy ile Dikkat Çekti

3. SAYFA- ASAYİŞ 03.07.2018, 15:23 03.07.2018, 15:25 Adiyaman Cihan Haber
Polis ‘Çocuk İstismarına’ Ecstasy ile Dikkat Çekti

 Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yakaladıkları ecstasy haplar ile son günlerin gündemi olan ‘çocuk istismarına’ dikkat çekti.
Türkiye’de son günlerin en çok konuşulan gündem maddesinden birisi olan ‘çocuk istismarı’ ile ilgili Adıyaman polisi mesaj verdi. Son olarak Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaybolduktan bir hafta sonra ölü olarak bulunan 8 yaşındaki Eylül’ün cinsel istismara maruz kalması ile gündemdeki konuların başında gelen ‘cinsel istismar’ olayına bir tepkide polisten geldi. Polis ekipleri ‘cinsel istismara’ ecstasy haplar ile dikkat çekti. Kalp şeklindeki  ecstasy haplar ile “Çocuk İstismarına Hayır” yazıldı.
  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şehirler arası yolcu otobüsü ile İstanbul’dan temin ettiği uyuşturucu hapları Adıyaman’a getireceği tespit edilen  Hüseyin Ç. isimli şahıs Altınşehir Mahallesinde otobüsten indi.
  Yaya olarak ilerleyen şahsı durduran polis ekipleri şahsın üzerinde yaptıkları aramada gözlük kılıfının içerisinde 680 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi.
  Şahıs işlemleri bittikten sonra  adli makamlara sevk edildi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık