Suriyeliler mahalle muhtarına saldırdı

Adıyaman’da, parklarda bulunan oyun aletlerine zarar veren Suriyeli şahısları uyaran mahalle muhtarı saldırıya uğradı.

3. SAYFA- ASAYİŞ 08.06.2022, 12:47 08.06.2022, 14:20 Cihan
Suriyeliler mahalle muhtarına saldırdı
© Adıyaman Cihan Haber

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkez Turgut Reis Mahallesi'nde bulunan Şehit Ömer Halisdemir Parkı'nda bulunan oyun gruplarına zarar veren bir grup Suriyeli şahsı fark eden Turgut Reis Mahalle Muhtarı ve Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, şahısları uyarmak istedi. Bu esnada çıkan tartışma sonrasında şahıslar, kendilerine uyaran Muhtar Geylani Taş’a saldırdı. Vatandaşların araya girmesi sonucu saldırıyı gerçekleştiren Suriyeliler, hızla olay yerinden kaçtı. Durum üzerine olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulunarak şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

  Yaşadığı olayı anlatan Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, uyardığı şahıslar tarafından saldırıya uğradığını vurgulayarak, “Allah rızası için artık bu yabancı uyruklu şahıslara bir çözüm bulun. Bunlar bir mahalle muhtarına saldırabilecek kadar güç buluyorlarsa artık diyebilecek bir şey yok. Bu kişiler ilk Türkiye’ye geldiklerinde onlara yardım yapabilmek için elimizden geleni yaptık şimdi ise saldırıya uğruyoruz” diye konuşarak duruma tepki gösterdi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (2)
Odur o 2 yıl önce
Parkın adı Ömer halisdemir ve tahrip eden türk çocukları değil suriyeliler işte bizim tarihimize verdiğimiz önem aynen böyle çok yazık
ali 2 yıl önce
devlet kovsun hepsinin canı cehenneme onlara esat gibi adam lazım
13
açık