Adıyaman kültürünü anlatan ‘Yediyaman-2’ oyununa yoğun ilgi

Adıyaman kültürünü anlatan ‘Yediyaman-2’ oyununa yoğun ilgi

Adıyaman 19.03.2017, 11:15 19.03.2017, 11:15 Adiyaman Cihan Haber
Adıyaman kültürünü anlatan ‘Yediyaman-2’ oyununa yoğun ilgi
Adıyaman Belediyesi Konservatuarı hocaları ve öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Yediyaman-2’ adlı komedi oyunu yoğun ilgi gördü. 

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Konservatuarı Tiyatro Bölümü hocaları ve öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Yediyaman-2’ adlı tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü. Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda sahnelenen komedi oyununu Vali Abdullah Erin, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Askerlik Şubesi Başkanı Albay Davut Kulalar, İl Jandarma Komutanı Ercan Atasoy, Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, protokol eşleri ve çok sayıda tiyatro sever izledi. Adıyaman kültürünü yaşatmak amacıyla hazırlanan oyunun yönetmenliğini Taner Kısa, oyunculuğunu ise Adıyaman Belediyesi Konservatuarı hocaları ve öğrencileri yaptı. Oyuncuların sergilediği performansı ayakta alkışlayan tiyatro severler, oyunun daha sık sahnelenmesini istedi.

Vali Abdullah Erin ve eşi Gülhan Erin, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve eşi Fulya Kutlu ise oyun sonunda sahneye çıkarak tüm oyuncuları tebrik ederek çiçek takdim etti.

Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
13
açık