Adıyaman Park Hospital Hastanesinde Skandal Uygulama..!

Adıyaman'da hizmet vermekte olan Özel Park Hospital Hastanesin deki muayene ücretleri sağlık kuruluşlarına giden hastalar tarafından büyük tepki topladı.

Adıyaman 10.10.2022, 14:29 10.10.2022, 14:35 Cihan
Adıyaman Park Hospital Hastanesinde Skandal Uygulama..!
© Adıyaman Cihan Haber

Rahatsızlanarak Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi'ne başvuran vatandaşlar ilk girişte bulunan hasta kabul bölümüne muayene ücreti olarak 150 TL ödedikten sonra, doktorun yanına geçerek şikayetlerini bildiriyor.

  Doktor odasında 3-5 dakika zaman geçirdikten sonra kendilerine uygulanmak üzere yazılan serum tedavisi için ekstra 150 TL ödeme çıkması hastaları şoke uğratıyor. Bir serum tedavisi için toplamda 300 TL ödeyeceğini öğrenen bir çok hasta tedavilerini yarım bırakarak hastaneyi terk ediyor.

  Bu uygulamanın yeni başladığını öğrenen bazı vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda, "Burada resmen soygun var. Bir grip salgını şüphesiyle hastaneye başvurduk, ayak bastı parası bizden 150 TL istediler. Bu ödemeden sonra nöbetçi doktora şikayetlerimiz bildirdik herhangi bir tedavi yapmadan serum tedavisi uygulanması gerektiğini söylediler. Ve sonrasında serum tedavisi içinde bizden 150 TL talep ettiler. Bu resmen bir vicdansızlıktır. Vatandaş olarak başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve İl Sağlık Müdürlüğü yetkilerinden bu olaya bir el atmalarını ve bu sorunu çözmelerini talep ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (3)
Ismet 2 yıl önce
Gözde hastanesinde ayak basmak.250 tl
Abuzer çetin 2 yıl önce
Geçen ay annem için göz bölümünde sıra aldık. Muayene ücreti 500 tl. Yeşil kartlıymış diye.
Selami 2 yıl önce
Aynısını bizde yaşadık gece saat bir gibi çocuğu götürdüm girişte 150 lira istediler eğer serum verilirse 150daha alacaklarını söylediler bende çocuğu alıp devlet hastanesine götürdüm doktor ilaç yazdı ve eve geldik paramizda cebimizde kaldı
13
açık