Adıyaman Valisi Aykut Pekmez göreve başladı

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez göreve başladı

Adıyaman 05.11.2018, 17:25 05.11.2018, 17:27 Cihan
Adıyaman Valisi Aykut Pekmez göreve başladı

 Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Aksaray Valiliğinden Adıyaman Valiliğine atanan Aykut Pekmez, “Adıyaman’ın hayrına olan işlerde gece gündüz, yağmur çamur demeden çalışacağım” dedi. 

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı mülkiye başmüfettişliğine, Aksaray Valisi Aykut Pekmez ise Adıyaman Valiliğine atandı. Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, göreve başladı. 

Adıyaman Valiliği önünde kamu kurum ve kuruluş müdürleri tarafından karşılanan Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, makamında gazetecilere açıklamada bulundu. 

Adıyaman’a gelmeden önce Adıyaman ile ilgili kısa bilgiler edindiğini dile getiren Vali Aykut Pekmez, “Bu güvene layık olmak için başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm yetkililere şükranlarımı sunuyorum. Bu bir nöbet değişimi, bayrak değişimi. Bundan önce görev yaptığı yerlerde elimden geldiğince samimi bir şekilde hizmet etmeye çalıştım. İnşallah Adıyaman’da da bu hizmetlerimize devam etmek kısmet olur. Biz Şeyh Edebali’nin ‘Milleti yaşat ki, devlet yaşasın’ nasihatini kendimize düstur edindik.
Elbette millet ve devlet birbirinden ayrılmaz parçalardır. Milletimizin huzur içerisinde, güven içerisinde olduğu, milletimizin aşı, işi olduğu müddetçe biz kendi görevimizi yapmış olduğumuzu kabul ediyoruz. İnşallah Adıyaman’da milletimizin huzuru, güveni, aşı, işi için çalışacağız” dedi. 



Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
13
açık