Adıyaman'da, Türk Hackerden İsrail´E Siber Saldırı

Adıyaman'da, Türk Hackerden İsrail´E Siber Saldırı

Adıyaman 07.01.2018, 15:14 07.01.2018, 15:21 Adiyaman Cihan Haber
Adıyaman'da, Türk Hackerden İsrail´E Siber Saldırı

 Cyber-Warrior Akıncılar Hacker Grubu olarak kendilerini tanıtan Türk Hackerler, İsrail’in mobese kameralarını ve İsrail televizyonu olan İltv’ye siber saldırı düzenlendi.

ABD Başkanı Donald Trump ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun haberinin yayınladığı esnada İltv’nin canlı yayın sitesine siber saldırı düzenleyen Türk Hacker, siteye, ‘Biz var olduğumuz sürece Kudüs düşmeyecek’ yazısını 3 dilde yayınlayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Kerim bebeğin resmini paylaştı. 
  Akıncılar Hacker Grubu Lideri Halid Bin Velid olarak kendisini tanıtan Türk Hacker, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasına tepki göstermek amacıyla ilk olarak İsrail’in mobese kameralarından birinin kontrolünü ele geçirdi. Mobese kamerasının kontrolünü ele geçiren Türk Hacker Halid Bin Velid, daha sonra İsrail televizyon kanalı olan İltv’nin canlı yayın sitesini de kontrol altına aldı. Haberlerin verildiği sırada televizyon kanalının internet sitesini ele geçiren Halid Bin Velid, haber yayınına ABD Başkanı Donald Trump ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun haberinin yayınlandığı esnada siber saldırıyı gerçekleştirdi. 
Her iki devlet başkanının haberinin yayınlandığı sırada haber yayınını kesen Türk Hacker, televizyon kanalının sitesine Türkçe, Arapça ve İngilizce dillerinde, ‘Biz var olduğumuz sürece Kudüs düşmeyecek’ yazısının yer aldığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Kerem Bebeğin bulunduğu resimleri paylaştı. 
Kanalın internet üzerindeki haber yayınını siber saldırı sonucu tamamen durduran Türk Hacker Halid Bin Velid, siber saldırıların devam edeceği vurgusunu yaptı.
Türk Hacker Halid Bin Velid, "Ben Cyber-Warrior Akıncılar Hacker Grubu Lideri Halid Bin Velid. Akıncılar olarak İsrail ve ABD sitelerine genel olarak saldırılar düzenlemekteyiz. Son olan Kudüs’te olan zulmü dünyada bir kamuyu oluşturmak adına bu zulme dikkat çekmeye çalışıyoruz. Bütün dünyaya burada yapılan zulmü aktarmak, göstermek, insanları bilinçlendirmektir. Her alanda yapılan savaşlar gibi bizde siber alanda bu savaşın temsilcileriyiz. Türkiye’de bunun önderliğini yapıyoruz Cyber-Warrior Akıncılar olarak. İsrail ve ABD başta olmak üzere Almanya, İsviçre, Mısır’da Müslüman kardeşlerimize yapılan zulme her zaman tepkimizi gösterdik. Mazlumların sesi olmaya devam ettik.
Her zaman onların yanında olduk. Şuanda İsrail’de yayın yapan ulusal yayın yapan İltv’yi canlı yayında liderimiz, ümmetin lideri, dünyanın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajlarını ve bizim mesajlarımızı İltv’nin ana sayfasına ekleyerek mesajımızı bıraktık. Bundan öncede İsrail’in mobesesinin bir kamerasına erişim sağladık. Bu kamerayı şuanda kontrol edebiliyoruz. Onlar gibi her türlü müdahaleyi yapabiliyoruz. Bizim vermek istediğimiz mesaj şu, bu bir güçtür, siber güç. Savaşmanın birden çok farklı yolu vardır. Bizlerde siber alemin savaşçılarıyız. ümmetin savaşçılarıyız. Osmanlının savaşçılarıyız, Türkiye’nin savaşçılarıyız. Bizde savaşımızı bu şekilde veriyoruz. Biz var oldukça yapılan zulme kesinlikle sessiz kalmayacağız. İsrail’in tüm siber sistemlerini ele geçireceğiz, onlara gücümüzü göstereceğiz ve onlara nasıl bu mazlumlara yaptığı zulüm varsa bizde kendilerine karşılık olarak siber sistemlerini ele geçirip onları bu şeyden vaz geçirmeye çalışacağız. Başbakanımız ve cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu mesajları bizde kendi dilimizle kendilerine iletiyoruz. 
Bundan bir yıl, iki yıl önce İsrail’in 3’te birini hackerledik demiştik, şuan 3’te 2’sini hackerlemiş durumdayız. Birçok devlet sitesi, kamu kurumları, televizyon, radyo, sosyal medya hesaplarını hepsini hackerledik. Çoğuna erişim sağladık. Birçok kısmını devlet yetkililerimizle paylaştık. Basına yansımayan kısımlarını, birçok gizli belge, veri, ülkemiz alehine kullanılacak olan veriler, devletimizin lehine kullanılacak verileri yetkili makamlara ulaştırmaya çalıştık. 
İsrail ve ABD başta olmak üzere tüm dünyada zulme uğrayanların sesi olacağız saldırılarımıza devam edeceğiz. Mazlumların seslerini tüm dünyaya ileteceğiz ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında duracağız. Onların bize işaret ettiği yolda ilerlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık