Adnan Aydın; “Adıyamanlı gençlerimize sahip çıkmalıyız”

Geçtiğimiz günler Ali Dağı Mesire alanında 7 Renk Tek Yürek Festivalinin düzenlenmesinde sponsor olan AA Group Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aydın, tek hedeflerinin Adıyaman’a ve Adıyamanlı gençlere hizmet olduğunu vurguladı.

Adıyaman 26.10.2021, 15:19 Cihan
Adnan Aydın; “Adıyamanlı gençlerimize sahip çıkmalıyız”
© Adıyaman Cihan Haber

Adıyaman Ali Dağı Mesire alanında bir birinden farklı etkinliklerin yer aldığı 7 Renk Tek Yürek Festivaline sponsor olarak destek veren AA Group Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aydın, gençlere yönelik iş alanlarının daha fazla olması gerektiğini ve yine gençlere yönelik sosyal etkinliklere önem verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Adnan Aydın, “ Geçtiğimiz gün Ali Dağı Mesire alanında yapılan etkinlikte genç arkadaşlarımız oldukça güzel zaman geçirerek eğlendi. Genç arkadaşlarımızın ve Adıyaman halkımızın bu tarz etkinliklere oldukça ihtiyacı var. Bizler genç girişimciler olarak bu tür etkinliklere önem veriyoruz ve elimizden geldiği kadarda destek olmaya devam edeceğiz. Gelin hep birlikte Adıyaman’ımız için, gençlerimiz için güzel şeyler yapalım. Çünkü Adıyaman’a ve Adıyamanlı gençlerimize ne kadar hizmet etsek azdır” diye konuştu.

AA Group Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aydın’a, aynı zamanda desteklerinden dolayı festivalde teşekkür plaketi de takdim edildi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık