AK Parti İl Başkanlığından Teşkilat Mensuplarına İftar

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı iftarında konuşan TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını ve uyanık olunması gerektiğini vurguladı.

Adıyaman 19.06.2016, 16:19 19.06.2016, 16:20 Adiyaman Cihan Haber
AK Parti İl Başkanlığından Teşkilat Mensuplarına İftar

 AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı iftarında konuşan TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını ve uyanık olunması gerektiğini vurguladı. 

AK Parti İl Başkanlığı tarafından teşkilat mensuplarına yönelik düzenlenen iftar programı Grand Adıyaman’da düzenlendi. Programa, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Başkanı Abdurrahman Dimez, İl Genel Meclis Başkanı İrfan Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, ilçe, belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, partinin çeşitli kademelerinde görevli kişiler katıldı.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, programdaki konuşmasında Türkiye’nin geçmişte olduğu gibi yine üzerine oyunlar oynandığını ve buna karşı dikkatli olmak gerektiğinin altını çizdi.

Ahmet Aydın, “15 yıl önce kurulan bu partinin neler yaptığını, Recep Tayyip Erdoğan’ın halkın gönlünde nasıl taht kurduğunu film şeridi gibi gösterilen slaytta izledim. Kolay olmadı o günlerden bu günlere gelmek. Bu günlerde de kolay olmuyor. Türkiye çağ atlamak üzereyken, prangalarından kurtulmak üzereyken, her daim birileri düğmeye basıyorsa yine bu dönemde de aynı şeyleri yapıyorlar. Türkiye’nin bütün mazlumların yanında olması ve zalimlerin karşısında olmasından rahatsızlar. Bu gün bu ülke üzerinde operasyon yapmaya çalışıyorlar. Uyanık olacağız. Oynanan tüm bu oyunları görmek zorundayız” dedi.

Aydın konuşmasının devamında, “Türkiye niye terör belasıyla karşı karşıya bırakıyorlar? Niye önümüze set koyuyorlar? Çünkü onlar ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyen reisten, liderden rahatsızlar. Dünyanın mazlumlarının, mağdurlarının umut ışığı olan Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz bu gönül coğrafyasının umudu olduk. Biz güçlü olursak onlarda güçlü olacak. Biz 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlersek mazlumların sesi gür çıkacak. İşte oynanan tüm bu oyunların farkında olacağız. Hep birlikte nasıl Türkiye isek, hep birlikte tüm sorunların üstesinden gelecek cesaretteyiz. Bunun için terörü bitireceğiz. Bunun için dünyanın en çok büyüyen 5 ülkesinden biriyiz. Daha çok çalışacağız. Millete efendi olmak değil millete hizmetkar olma düsturuyla yola çıktık bu şekilde devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmasına yapan İl Başkanı Abdurrahman Dimez, kurucu Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davası olan AK Parti davasının ümmetin davası olduğuna işaret etti.

Yorulmadan bu dava için gayretlerinin artacağını belirten Abdurrahman Dimez, “Yorulmadan gayretlerimiz daha da artacak. Biz biliyoruz ki memleketin, bütün dünya mazlumlarının kaderi AK Parti’ye, AK Parti’nin kaderi bizlerin, bu teşkilatın gayretine bağlıdır. Adıyaman teşkilatı olarak her zaman olduğu gibi milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, il genel meclis üyeleri, il, ilçe, kadın ve gençlik teşkilatları ile tüm kademelerin bir ve beraber dayanışma içerisinde layıkıyla yapmaya çalışacağız. Bu dava için çalışan tüm arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun. Buraya katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Allah tuttuğunuz orucu, yaptığınız ibadeti kabul etsin” dedi.

Milletvekili İbrahim Halil Fırat ise konuşmasında, partinin tüm teşkilatlarının hizmet etmek için Adıyaman’ın emrinde olduklarını ifade ederek, tüm partililere çalışmaları için teşekkür etti.

Milletvekili Adnan Boynukara ise, selamlama konuşması yaparak hizmet noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık