AK Parti’den ‘15 Temmuz Şehit ve Gazileri’ne destek

15 Temmuz Şehit ve Gazileri İçin Yardım Kampanyası’na AK Parti Adıyaman İl Teşkilatı destek verdi.

Adıyaman 24.08.2016, 17:16 24.08.2016, 17:17 Adiyaman Cihan Haber
AK Parti’den ‘15 Temmuz Şehit ve Gazileri’ne destek

 15 Temmuz Şehit ve Gazileri İçin Yardım Kampanyası’na AK Parti Adıyaman İl Teşkilatı destek verdi. 

Başbakanlık tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı üzerinden başlatılan ‘15 Temmuz Şehit ve Gazileri İçin Yardım’ kampanyasına toplumun değişik kesimlerinden destek veriliyor. Son olarak AK Parti Adıyaman teşkilatı 15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyası” için toplandı.

AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer ‘15 Temmuz Şehit ve Gazileri İçin Yardım’ kampanyasına maddi destek sağladı. Partililer bankaya giderek ilgili hesaba para yatırdı.

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, “Bizim için çok önemli olan bir faaliyet için buradayız. 15 Temmuz’da ülkemiz çok büyük bir istilanın eşiğinden önce Cenab-ı Allahın takdiri, sonra Cumhurbaşkanımızın, Başkomutanımızın, Kurucu Genel Başkanımızın ve Sayın Başbakanımızın gösterdiği müthiş bir irade, aziz milletimizin dik duruşuyla büyük bir tehlike püskürtüldü. Dolaysısıyla o gün bu vatanımızı bize tekrar hediye eden yaklaşık 250 kişi şehit olmuştur. Bu şehitlerimizin anısına, aziz hatıralarına, geride bıraktıklarına bir nebzede olsun karınca kararınca destek olmak adına Başbakanlığımız açmış olduğu hesaplara AK Parti teşkilatları olarak, il teşkilatımız, merkez ilçe teşkilatımız, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız olarak tüm teşkilat mensuplarımız buradayız. Bugün inşallah bu hesaplara elimizden geldiği kadar bir katkıda bulunmak suretiyle tarafımızı belli etmek suretiyle, vatandaşlarımıza bu konuda örnek olmak suretiyle bir araya gelmiş bulunmaktayız.

Neticede bu şehitler bizim şehitlerimiz geride bıraktıkları yetimleri, eşleri, anaları, babaları ve kardeşleri var. Elbette ki devletimiz çok güçlü, bu şehitlerimizin sürekli yanında fakat bizde onlara olan minnet borcumuzu vefa göstermek adına bugün buradayız. Teşkilat olarak inşallah elimizden gelen katkıyı yapacağız. Buradan bu vesileyle tüm halkımızı bu kampanyaya davet ediyoruz. Tekrardan şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Ülkemizi tekrardan bize bağışladıkları, tekrardan bize hediye ettiler. Bende buraya gelen katkı sunan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza, kardeşlerimize bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar (0)
13
açık