Başkan Hallaç, dilimiz sevgi, misyonumuz hizmet

Başkan Hallaç, dilimiz sevgi, misyonumuz hizmet

Adıyaman 15.02.2024, 16:44 15.02.2024, 16:48 Cihan
Başkan Hallaç, dilimiz sevgi, misyonumuz hizmet
© Adıyaman Cihan Haber

31 Mart yerel genel seçimlere sayılı günler kala, belediye başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Adayların belli olmasından sonra hummalı bir çalışmanın içine giren AK Parti’den Adıyaman’ın Kâhta ilçe Belediye Başkan Adayı olan İnş. Yük. Müh. Mehmet Can Hallaç, halktan çok büyük teveccüh gördüklerini söyledi.
“1 NİSAN KAHTA’IN TARİHİNDE HİZMETE BAŞLANGIÇ TARİHİ OLACAK”
Seçim çalışmalarıyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan başkan adayı Hallaç şunları dile getirdi.
“Adaylığımızın belli olmasından sonra Kâhta halkının tüm kesimlerinden büyük bir destek ve teveccüh gördük. İnsanlarımızın bu desteğini ve güvenini boşa çıkarmayacağız inşallah. Kâhta’mızın sorunlarını biliyoruz, emin olun bu sorunlar çözülemeyecek sorunlar değildir. Bunu nereden mi biliyorum, daha önce çalıştığım belediyelerde biliyorum. Yeter ki insan bir şeyler yapmak istesin. Bu konuda tecrübemizde var, imkânımız da var. İnşallah seçimi kazanırsak çok kısa sürede bambaşka bir Kâhta göreceğiz” dedi.
“CUMHURBAŞKANIMIZIN KÂHTA’YA, ADIYAMAN’A AYRI BİR SEVGİSİ VARDIR”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kâhta ziyaretine de değinen Başkan Hallaç,” Sayın Cumhurbaşkanımız Kâhta’mızı ziyaret ettiğinde şunu gördüm. Cumhurbaşkanımızın Kâhta’ya Adıyaman’a ayrı bir sevgisi vardır. Ben inanıyorum ki, ilçemizin kalkınması için ihtiyacımız olan hiçbir isteğimizi geri çevirmeyecektir. Kâhta’mızın hak ettiği ve yıllardır ihmal edilen sorunların çözümü için kapı kapı dolaşıyoruz. Kısır tartışmalara girmiyoruz. Halkımızın gönlüne dokunuyoruz. Bizim dilimizde sevgi ve saygı sözcüklerinin dışında bişey çıkmaz. Halkımız da bunu biliyor ki her çaldığımız kapıda bizi sevgiyle karşılıyorlar. 31 Mart’tan sonra Kâhta’da hiçbir şey eskisi olmayacaktır. 1 Nisan sabahı Kâhta’nın tarihinde hizmette başlangıç tarihi olacaktır” ifadelerini kullandı. 
Mehmet Can HALLAÇ: 1965 yılında Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde doğdu. Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İngiltere'de ulaşım alanında yüksek lisans eğitimi aldı. Harran Üniversitesi'nde öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi olarak kariyerine başlayan Hallaç, çeşitli belediyelerde şehir altyapı yönetimi, altyapı projeleri koordinatörlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyeleri Şirketlerinde genel müdürlük ve ulaşım daire başkanlığı gibi görevlerde bulundu. Sonraki süreçte serbest mühendis ve ulaşım/trafik uzmanı olarak çalışan Hallaç, AK Parti’den Kâhta belediye başkan adayı olarak seçim çalışmalarını yürütüyor.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık