Çakır; “Hepimiz Umut’uz Bu Vatanı Kimse Bölemez”

Çakır; “Hepimiz Umut’uz Bu Vatanı Kimse Bölemez”

Adıyaman 13.06.2018, 14:03 13.06.2018, 14:11 Adiyaman Cihan Haber
Çakır; “Hepimiz Umut’uz Bu Vatanı Kimse Bölemez”

 Adıyaman MHP Milletvekili Selim Çakır Afrin Gazisi Piyade Komando Uzman Çavuş Umut Yavuz'un isteğini yerine getirdi.

Gazi yakınları, Piyade Komando Uzman Çavuş Umut Yavuz'un Türkiye'm isimli şarkının çalındığı araçlarla konvoy şeklinde evine götürülmek istediğini MHP Milletvekili Adayı Selim Çakır'a iletti. Bunun üzerine Selim Çakır'a iletilen istek harfiyen uygulandı.
  Gazi Umut Yavuz, havalimanından Mustafa Yıldızdoğan'ın seslendirdiği 'Ölürüm Türkiye'm' şarkı eşliğinde yaşadığı köye kadar konvoy halinde getirildi. Seçim çalışmalarında sesli tanıtım olarak kullanılan araçlarının tamamı gazimizin isteği üzerine tahsis edildi. MHP Milletvekili Adayı Selim Çakır'da gazimizin evine kadar konvoya eşlik etti. Büyük bir sevgi seli ile karşılanan gazimiz için yaptığı bu anlamlı davranış karşısında Milletvekili Adayı Selim Çakır vatandaşlar tarafından takdir edildi.
  "Şarkının sözlerinin Türkiye'nin birleştirici mayası olduğunu belirten Milletvekili Çakır, hepimiz şarkının sözlerinde olduğu gibi vatanımız uğruna her şeyi yaparız. Gerektiğinde vatanımız ve bayrağımız için şerefli bir şekilde ölmeye hazırız. Gazimize Allah'tan acil şifalar diliyorum. Hepimiz birer Umut'uz bu vatan kimse bölemez" dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık