Can Hallaç: Gençlere Yönelik Ciddi Projelerimiz Var

Can Hallaç: Gençlere Yönelik Ciddi Projelerimiz Var

Adıyaman 10.03.2024, 18:06 10.03.2024, 18:07 Cihan
Can Hallaç: Gençlere Yönelik Ciddi Projelerimiz Var
© ACH

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Kâhta ilçe Belediye Başkan Adayı İnş. Yük. Müh. Mehmet Can Hallaç, Geçlere ve Kadınlara yönelik çok ciddi projeleri olduğunu söyledi. Projelerini bu hafta açıklayacağını dile getiren Hallaç, İstihdamdan el sanatlarına, kültürden sosyal etkinliklere kadar birçok projenin hazır olduğunu söyledi.
31 Mart yerel genel seçimlerine sayılı günler kala, belediye başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. 11 adayın yarıştığı Adıyaman’ın Kâhta ilçesinde adaylar hem esnaf ziyaretleri hem de projelerini açıklıyor.
Seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Kâhta Belediye başkan adayı İnş. Yük. Müh. Mehmet Can Hallaç şunları dile getirdi.
“Seçimlere 1 aydan az zaman kaldı. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Çaldığımız her kapıda güler yüzle karşılanıyoruz. Hedefimiz Kâhta’da çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmamaktır. Biz 31 Mart seçimlerini Kâhta için bir milat olarak kabul ediyoruz. Bu tarihten sonra Kâhta halkı gerçek belediyecilikle, gerçek hizmetle tanışacaktır. Kâhta’nın tamamının oyuna talibiz. Bu seçimi inşallah rekor bir oyla kazanmayı hedefliyoruz” dedi.
“Gençlere yönelik ciddi projelerimiz var”
Geçlere ve Kadınlara yönelik çok ciddi projeleri olduğunu söyleyen başkan adayı Hallaç,” İlçemizde çok ciddi bir genç potansiyel var. Bu arkadaşlarımıza ve kadınlarımıza yönelik ciddi projelerimiz var. Bunları inşallah bu hafta kamuoyuyla paylaşacağız. Neler yok ki, kültürden sanata, istihdamdan sosyal etkinliklere kadar birçok projemiz hazırdır “dedi.
Mehmet Can HALLAÇ: 1965 yılında Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde doğdu. Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İngiltere'de ulaşım alanında yüksek lisans eğitimi aldı. Harran Üniversitesi'nde öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi olarak kariyerine başlayan Hallaç, çeşitli belediyelerde şehir altyapı yönetimi, altyapı projeleri koordinatörlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyeleri Şirketlerinde genel müdürlük ve ulaşım daire başkanlığı gibi görevlerde bulundu. Sonraki süreçte serbest mühendis ve ulaşım/trafik uzmanı olarak çalışan Hallaç, AK Parti’den Kâhta belediye başkan adayı olarak seçim çalışmalarını yürütüyor.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık