CHP il Başkanı Bilgiç mazbatasını aldı

CHP il Başkanı Bilgiç mazbatasını aldı

Adıyaman 03.01.2018, 13:55 03.01.2018, 13:55 Adiyaman Cihan Haber
CHP il Başkanı Bilgiç mazbatasını aldı

 Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanlığına seçilen Ali Murat Bilgiç, mazbatasını 1.Merkez İlçe Seçim Kurulundan aldı. 

1.Merkez İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alan CHP Adıyaman İl Başkanı Ali Murat Bilgiç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte il başkanlığı binasına geçerek burada bulunan parti üyeleriyle bir araya geldi.

CHP eski İl Başkanı Mehmet Yıldırım’dan görevi devir alan Başkan Bilgiç, CHP’nin Adıyaman’daki çıtasını yükselteceklerini belirterek Adıyaman için canla ve başla çalışacaklarını vurguladı. Başkan Bilgiç, “Adıyaman’ın çok ciddi sorunları var, bu sorunları kamuoyuna mal etmek konusunda çok ciddi bir gayret sarf edeceğiz. Bu süreç zor bir süreç, herkesin elini taşın altına koyması gereken bir dönem. Bu dönemde görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız, bundan kimsenin bir şüphesi olmasın. Hiçbir kaygımız, hiçbir korkumuz ve hiçbir amamız olmayacak. Biz sadece ülkemizin ve Adıyaman halkının çıkarları için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Muhalefetin olduğunu herkes hissedecek. Bu nedenle Adıyaman’ın sorunları konusunda çözümler üreteceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
13
açık