Emniyet müdüründen duyarlı vatandaşlara tebrik kartı

Emniyet müdüründen duyarlı vatandaşlara tebrik kartı

Adıyaman 07.09.2017, 18:10 07.09.2017, 18:17 Adiyaman Cihan Haber
Emniyet müdüründen duyarlı vatandaşlara tebrik kartı

 Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper, yaralı dağ keçisini 17 kilometre sırtında taşıyan ve eve getirerek tedavisini yapan Erdal Değirmenci ile Kahta Devlet Hastanesinde para dolusu çantayı bularak sahibine teslim eden Güvenlik Görevlisi Murat Işık’a, tebrik kartı gönderdi. 

Merkeze bağlı Yazıbaşı () köyünde yaşayan ve küçükbaş hayvanlarını köyün üst kesimlerinde bulunan Ulubaba Yaylası'na götüren Erdal Değirmenci, burada yaralı bir dağ keçisini fark ederek dağ keçisini 17 kilometre boyunca sırtında taşıyarak evine getirip tedavi etmeye başladı.

Emniyet Müdürü Metin Alper, Değirmenci’nin yaptığı örnek davranıştan dolayı kendisine tebrik kartı gönderdi. Müdür Alper’in göndermiş olduğu tebrik kartında, “İki ayağından yaralı olarak bulduğunuz dağ keçisini 17 kilometre boyunca sırtınızda taşıyarak gerekli tedavisinin ve bakımının gerçekleşmesini sağlamanızdan dolayı ve göstermiş olduğunu örnek davranıştan dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim” ifadeleri yer aldı.

Müdür Alper aynı zamanda Kahta İlçe Devlet Hastanesinde Güvenlik Görevlisi Murat Işık’a da hastanede bulmuş olduğu ve içerisinde 20 bin TL para olan çantayı sahibine teslim ettiği için tebrik kartı gönderdi.

Müdür Alper’in, Güvenlik Görevlisi Murat Işık’a gönderdiği tebrik kartında, “ Görevinizin isafı esnasında içerisi para dolu olarak bulduğunuz çantanın sahibine ulaşması yönünde göstermiş olduğunuz örnek davranıştan ve görev bilincinizden dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık