Fatih Mahallesi Cami ve taziye evi inşaatında inceleme yapıldı

Fatih Mahallesi Cami ve taziye evi inşaatında inceleme yapıldı

Adıyaman 31.03.2017, 13:07 31.03.2017, 13:09 Adiyaman Cihan Haber
Fatih Mahallesi Cami ve taziye evi inşaatında inceleme yapıldı

 Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkan Vekili Recep Yarımay ve meclis üyeleri Gölbaşı Belediyesi ve vatandaş işbirliği ile Fatih Mahallesinde yapımı devam eden cami ve taziye evinde inceleme yaptı.

  Belediye Başkan Vekili Recep Yarımay, vatandaşlardan gelen talep üzerine belediye olarak bir araştırma yaptıklarını ifade ederek vatandaşlardan Mehmet Gani’nin taziye ve cami yapımı için kendi arsasını bağışlayacağını kendilerine ilettiğini söyledi.

Başkan Vekili Yarımay, “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne Fatih Mahallesine cami ve taziye evi için çalışma yapmaları için görevlendirdim. Vatandaşların talepleri doğrultusunda vatandaşlarımızdan Mehmet Gani, arsasını bağışladı. Biz de imar değişikliğine gittik. Cami projesini hazırladık.

  Proje kapsamında alt kat taziye evi, üst kat ise cami olarak kullanılacak. 260 metre kare alana temel oturtulacak. Bugün itibariyle inşaatına başladık.

  Belediye ve vatandaş işbirliği ile yapılan cami tamamlandığında Diyanet İşlerine devri sağlanacak.    Ben buradan öncelikle bize arsasını bağışlayan Mehmet Gani bey’e teşekkürlerimi sunarak, Allah kendisinden razı olsun diyorum” dedi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık