Her tütün yapan, saplayan, satan ve alan terörist mi..?

Her tütün yapan, saplayan, satan ve alan terörist mi..?

Adıyaman 28.06.2017, 18:57 04.07.2021, 18:54 Adiyaman Cihan Haber
Her tütün yapan, saplayan, satan ve alan terörist mi..?
© Adıyaman Cihan Haber

Star Gazetesinin manşetinde yer alan ‘Terörün yeni finans kaynağı’ başlıklı haber tamamen yalan ve asılsızdır. Adıyaman tütünü binlerce ailenin geçimini sağlayan tek gelir kaynağıdır. Adıyaman Tütünü bugüne kadar teröre finans olmamış ve Adıyamanlılarda teröre asla ama asla destek vermemiştir. 

Star Gazetesi bugün manşetinden çıktığı ve Selim Efe Erdemin özel haberi olan 'Terörün Yeni Finans Kaynağı' Adıyaman'ı ve Adıyamanlıların büyük tepkisine neden oldu. Haberde Adıyamanlıların özelliklede Çelikhan ilçesinde bulunan vatandaşların büyük geçim kaynağı olan tütün satışı teröre finans olarak lanse edilerek Adıyaman halkı hedef gösterilmiştir.

  Adıyaman'a ve Adıyamanlılara terörist demek Star gazetesinin ve Selim Efe Erdem'in haddi değildir. Bu haber Adıyaman'ın huzuruna karşı yapılan bir komplodur. Adıyaman teröre ne zaman destek vermişte tütün terörün kaynağı olmuş. Yazıklar olsun. Tütün Adıyaman’da yüz binlerce ailenin geçim kaynağıdır. Derhal bu yanlıştan vazgeçilmeli fakir fukaranın ekmeğiyle oynamayın.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık