İbrahim Sadri’den ‘Merhaba memleketim’ şiir dinletisi

İbrahim Sadri’den ‘Merhaba memleketim’ şiir dinletisi

Adıyaman 19.03.2017, 12:04 19.03.2017, 12:06 Adiyaman Cihan Haber
İbrahim Sadri’den ‘Merhaba memleketim’ şiir dinletisi
Adıyaman Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Gençlik Merkezleri ‘Hasbihal gençlik sohbetleri’ kapsamında organize edilen ‘İbrahim Sadri ile memleketim merhaba’ adlı şiir dinletisi programı Adıyaman’da gerçekleştirilecek. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen, Gençlik Merkezleri ‘Hasbihal gençlik sohbetleri’ etkinliklerinin Adıyaman’da da gerçekleşmesi için girişimlerde bulunan Adıyaman Belediyesi, Şair İbrahim Sadri’yi Adıyaman’da ki gençlikle bir araya getirecek. Birbirinden güzel şiirleriyle bilinen şair, sunucu, televizyoncu ve tiyatrocu İbrahim Sadri’yi Adıyaman’da yaşayan gençlerle buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen yetkililer, 20 Mart Pazartesi günü saat 20.00’da Türkiye Petroller Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan programa herkesi davet etti.

Ünlü şair gecede Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, Sezai Karakoç, Cahit Zarifoğlu, Necip Fazıl Kısakürek, Arif Nihat Asya ve Nurullah Genç gibi şairlerin eserlerini seslendirecek.

Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
13
açık