İki firmanın çalışmasını tamamlamaması vatandaşları rezil etti

İki firmanın çalışmasını tamamlamaması vatandaşı rezil etti

Adıyaman 24.03.2019, 12:27 24.03.2019, 12:39 Cihan
İki firmanın çalışmasını tamamlamaması vatandaşları rezil etti

  Adıyaman’ın Türkiye Petrolleri Mahallesi (Türmüz) yolunda yapılan alt yapı çalışmaları sonrasında hasar görerek toza neden olan yolu vatandaşlar hortumla sulayarak çözüm bulmaya çalışıyor. 

  Türkiye Petrolleri Mahallesi yolunda 2018 yılı son aylarında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alt yapı çalışmaları gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarından dolayı yolda hasarlar oluşurken yolun yeniden yapılması planlandı. Yolun yeniden düzeltilerek asfaltlanması için bu defa elektrik dağıtım şirketi AKEDAŞ'ın yol güzergahında bulunan elektrik direklerinin kaldırması ve aynı zamanda doğal gaz dağıtım şirketi olan AKMERCAN GAZ'ın da çalışmalarını tamamlanması beklendi. Hasar gören yolun elektrik dağıtım şirketi ve doğal gaz dağıtım şirketinin yapacağı çalışmaların tamamlanması sonrasında yapılacağı öğrenildi. AKEDAŞ ve AKMERCAN GAZ'ın çalışmaları ne zaman tamamlayacağı da henüz belli değil. 


  Yolun tozlu ve çukurlu olmasından dolayı mağduriyet yaşadıklarını belirten vatandaşlar ise, duruma tepki göstererek, "2018 yılında Adıyaman Belediyesi çalışmalarını yapıyor. Belediye ekipleri yolu yapmak isteyince bu defa AKMERCAN GAZ'ın çalışmalarına takılıyor. Bu her iki firmanın da çalışmalarını ne zaman yapacağı belli değil, olan biz vatandaşlara oluyor. Ne yolu kullanabiliyoruz ne de tozdan burada otura biliyoruz. Bizler bu iki firmanın biran önce ne yapacaklarsa gelip yapmalarını bekliyoruz. Kimsenin kalkıp bizi bu kadar mağdur etmeye hakkı yok. Bizi bu yoldan dolayı rezil ettiler. Gelsinler çalışmalarını tamamlasınlar ki uzun bir süredir kendilerini bekleyen Adıyaman Belediyesi'de çalışmalarını yapabilsin" diye konuştular. 

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık