İş Adamı Aydın’dan 'Hastane' açıklaması

Adıyamanlı İş Adamı AA Group Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aydın, 2017 yılında yıkımı gerçekleştirilen eski devlet hastanesinin yerine yeni hastanenin biran önce yapılması gerektiğini vurguladı.

Adıyaman 12.01.2022, 18:48 12.01.2022, 18:50 Cihan
İş Adamı Aydın’dan 'Hastane' açıklaması
© Adıyaman Cihan Haber

İş Adamı Adnan Aydın, eski devlet hastanesinin yıkımıyla birlikte Adıyamanlı vatandaşların ve o bölgede oturan kişilerin oldukça mağdur olduğunu, bu nedenle yeni hastane yapımına biran önce başlanılması gerektiğini belirtti.

 2017 Yılında yıkılan ve uzun bir süredir proje aşamasında olan hastanenin yapılması için açıklamalarda bulunan Adıyamanlı İş Adamı AA Group Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aydın, “Adıyaman merkez Turgut Reis Mahallemiz sınırlarında yer alan eski devlet hastanesi 2017 yılında yıkıldı. Yıkılan hastanemizin yerine yenisinin inşa edileceği vurgulanmıştı ama ne yazık ki o günden bu yana her hangi bir şey yapılmadı ve eski hastanenin yeri de atıl hale geldi. Yeni yapılacak olan hastane hem Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yükün çoğunu alacak hem de vatandaşlarımız en ufak bir rahatsızlıklarında dahi o kadar yol gitmeyecek. Adli olaylarda dahi olaylara karışan her iki taraf Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde karşılaşmakta ve buda yine olayların çıkmasına neden olmaktadır. Bizler bu hastanemizin biran önce yapılmasını, en kısa zamanda ise hizmete girmesini ilin yetkililerinden, siyasilerinden rica ediyoruz. Devletimiz büyük ve güçlü bir devlettir, halkın daha fazla mağdur olmaması için ise gerekeni yapacaktır. Proje aşamasında olan bu hastanemizin biran önce yapılmasını istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık