İyi Parti'ye soğuk duş..!

İyi Parti'ye soğuk duş..!

Adıyaman 11.06.2018, 18:52 11.06.2018, 20:23 Adiyaman Cihan Haber
İyi Parti'ye soğuk duş..!
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mitingine Adıyamanlı vatandaşlar beklenen ilgiyi göstermedi.  Mitinge ilginin olmaması İyi Parti yönetimine soğuk duş etkisi yaptı. 
  Sakarya Caddesi Emniyet Müdürlüğü yanındaki miting alanında partililere hitap eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, platforma 1. Sıra Milletvekili adayı Mahmut Bozkurt ile birlikte çıktı. Karşısında parmakla sayıla bilecek kadar kişinin olduğunu gören Akşener adeta Adıyaman mitinginde hüsrana uğradı. 
  İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Adıyaman mitingine vatandaşlar beklenen ilgi göstermedi. Meydan boş kaldı.
  Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin miting yaptığı ve binlerce vatandaşın akın ettiği meydan bu kez beklenen kalabalığı toplayamadı.
  Az sayıda partilinin dinlediği mitingde, konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşaner, Adıyaman’ın kıyılmış sarmalık tütün sorununu çözeceğini dile getirdi.
  Meral Akşener, “Türkiye’nin tütünü dururken, Virginia tütünü yaydılar. Direnen sadece Adıyaman tütünü oldu” dedi.
 
  Bu ülkede adam kayırma ayrımına son vereceğiz. Biz bakan çocuklarını o makam arabalarından indireceğiz. Üreten bir ülke haline geleceğiz ve Türkiye’yi kalkındıracağız” diye konuştu.
AK Parti, CHP ve HDP'nin gerçekleştirdiği mitinglerde alanın geniş olması için platform geriye çekilirken İYİ Parti mitinginde ise alan daraltılarak kalabalık gösterilmeye çalışıldı. Kalabalık gösterme mücadeleleri yine de başarısız sonuçlandı. Çünkü miting alanı boş kaldı. 

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık