Kamu-Sen’den ‘Zeytin Dalı Harekatına’ destek açıklaması

Kamu-Sen’den ‘Zeytin Dalı Harekatına’ destek açıklaması

Adıyaman 24.01.2018, 16:23 24.01.2018, 16:24 Adiyaman Cihan Haber
Kamu-Sen’den ‘Zeytin Dalı Harekatına’ destek açıklaması

  Kamu-Sen Adıyaman İl Başkanı Nejdet İrfan Tokur, TSK tarafından Afrin’de başlatılan ‘Zeytin Dalı Harekatına’ destek verdiklerini belirterek açıklamalarda bulundu.  

  Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini içeride ve dışarıda hain terörün, milletin birlik ve beraberliğini yıkmaya, vatanı bölmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Tokur, “Türkiye’ye terörle diz çöktürmeye çalışanlar her gün yeni bir oyun planlamaktadır.
  İşte bu kurulan kirli oyunları bozmak, terörün ve teröristin yuvalandığı yerde başını ezmek ve milli güvenliğime yönelen tehlikeleri bertaraf etmek için şanlı Türk ordusu Afrin’e zeytin dalı harekatıyla bir operasyon düzenlemiştir. Haklı ve meşru bu operasyona destek vermek Türk Milletinin her ferdinin bugün üzerine düşen görevdir” dedi.
  Teröre karşı savaşan Mehmetçiğe herkesin dua etmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Tokur, “Biz Kamu-Sen olarak tüm varlığımız, ruhumuz ve dualarımızla ordumuzun yanındayız.  Ekmek kavgasının önüne Türkiye sevdasını koyanlar olarak her zaman ve her şartta milletimizin ve devletimizin yanındayız.
  Mehmetçiğimiz vatan ve millet için canlarını hiçe sayarken bize düşen görev onlara dua etmektir. Onlarında bizden beklediği budur. Allah şanlı Türk ordusunu muzaffer kılsın” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık