Köy öğrencileri sevindirdi

Köy öğrencileri sevindirdi

Adıyaman 03.01.2018, 13:51 03.01.2018, 13:52 Adiyaman Cihan Haber
Köy öğrencileri sevindirdi

 Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı İznik Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine spor malzemesi yardımında bulunuldu. 

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü tarafından organize edilen etkinlikle 52 öğrenciye spor malzemeleri alınarak Yetkili Okul Müdürü Şükrü Durgut’a teslim edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından imzalanan ‘Rotary Eğitim Dostları projesi’ protokolü ile toplanan yardım ve bağışları ihtiyaç sahibi okul ve öğrencilere ulaştırdığını belirten Başkan Mahmut Esmer, “Ülkemizin ve gençlerimizin gelişiminde eğitimin öneminin farkına varılarak, Türkiye genelinde tüm çocuklarımıza eşit eğitim ve kendini geliştirme imkanları sunmak, çocuklarımızın eğitim seviyelerinin yükseltilmesi için öğretmenlerimize destek olmaktır. Bu bağlamda her yıl olduğu gibi bu yıl da ilimizde farklı okulların ve bu okullarda eğitim gören öğrencilerimize destek olmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

UR 2430. Bölge Guvernör Yardımcısı Ferit Binzet ise, “İznik Köyü İlköğretim Okuluna öğrencilerimizin spor yapabilmeleri için minyatür kaleler, futbol topları, masa tenisi ve raketler, ayrıca farklı ve eğlenceli bir spor dalı olan Badminton raket ve topları ile öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamaya çalıştık” dedi.

Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
13
açık