“Marina” Mesire Alanı, yaz dönemine harika bir başlangıç yaptı

“Marina” Mesire Alanı, yaz dönemine harika bir başlangıç yaptı

Adıyaman 07.05.2018, 11:24 07.05.2018, 11:27 Adiyaman Cihan Haber
“Marina” Mesire Alanı, yaz dönemine harika bir başlangıç yaptı

 Adıyaman’ın kent merkezindeki en büyük ve en geniş kapsamlı mesire alanı olan Marina mesire alanı, yaz sezonuna renkli bir eğlenceyle merhaba dedi. Oyun alanında çocuklar ve ailelerin katıldığı birçok eğlenceli yarışmanın yanı sıra, mesire alanına yerleştirilen yeni oyun grupları da Adıyamanlılardan tam not aldı.

Toplam bir milyon 300 bin metrekare alana sahip olan Marina’da çocuk oyun gruplarının yer aldığı eğlence alanları, ailelerin bütün ihtiyaçlarını giderebilecekleri sosyal tesis ve mesire alanları, yapay gölet ve kanallar, şelale, lüks ve otantik Restaurant, kafeteryalar, kıl çadırlar, yürüyüş ve koşu parkurları, halı saha, basket ve voleybol sahalarının yer aldığı ve ayrıca spor aletlerinin bulunduğu spor kompleksi bulunuyor. Yapımına başlanan kitap kafe, yüzlerce aracın park edebileceği ücretsiz otoparklar, fırın, Mescid, tuvaletler ve bulaşık yıkama lavabolarıyla bölgenin en ferah mesire ve yaşam alanı konumunda. 

Marina tesis işletmecisi Ramazan Toprak yaptığı açıklamada; Adıyaman valiliği himayesinde il özel idaresi tarafından Adıyaman’a kazandırılan bu dev sosyal donatı alanının adıyaman için bir rüya olduğunu belirterek, bu rüyanın gerçeğe dönüştürülerek adıyaman halkına sunulmasından dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık