Milletvekili Adayı Selim Çakır, MHP Kahta ilçe seçim bürosu açılışını yaptı

Milletvekili Adayı Selim Çakır, MHP Kahta ilçe seçim bürosu açılışını yaptı

Adıyaman 29.05.2018, 21:21 29.05.2018, 21:27 Adiyaman Cihan Haber
Milletvekili Adayı Selim Çakır, MHP Kahta ilçe seçim bürosu açılışını yaptı

Seçim çalışmaları kapsamında seçim bürosu çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Halk Partisi (MHP) Adıyaman’ın Kahta ilçesinde seçim bürosunu açtı.
MHP Kahta ilçe Başkanlığında gerçekleşen açılış töreni saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.
Programın selamlama konuşmasında Türkiye Cumhuriyetini yıkmak isteyen iç ve dış güçlere karşı AK Partiyle Cumhur ittifakını oluşturduklarını kaydeden MHP Milletvekili Adayı Selim Çakır, “ 15 Temmuz’da MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Genel Merkez Binasının bütün ışıkları yakar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan o esnada havada kime güveneceği bilmez durumdadır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli o gün Cumhurbaşkanımıza sonuna kadar hükümetimizin yanında olduğunu ifade ederek hükümete destek verilir ve darbe bastırılır.
Bizim bu dava yolcuğumuzda o gün başladı.  Gençlerimiz, 15 Temmuz gecesi tüfeğini alıp sokağa çıktı. Birileri gibi eline mikrofonu alarak nutuk çekmedi, cepheye gitti. Biz kendimizi ifade ederken protokol adamı olarak değil eylem adamı olarak ifade ediyoruz. Nerede? Ne zaman? Bize ihtiyaç var ise biz orada bulabilirsiniz. 15 Temmuz gecesi oluşan ruhu 2023 yılına kadar taşıyacağız inşallah. AK Parti ve MHP 2018 Cumhurbaşkanlık seçimlerinde ittifak olma kararı aldı. Genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayip Erdoğan’dır. Yerel’de Cumhur ittifakı arasında yer alan MHP ve AK Parti arasında bir seçim yapacaksınız. Önemli olan Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Bir yandan içerideki terör örgütleri diğer yandan ülkemizi bölmeye çalışan dış güçlere izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.
Giydiği şalvarla da halkın büyük beğenisini alan Milletvekili Adayı Selim Çakır, ancak milletvekili seçiminde ise seçmenlerin AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi arasında seçim yapacaklarını bu oy pusulasına evet mührünü basarken herkesin gönül rahatlığıyla MHP'nin altına EVET’i mührünü basarak ülkenin geleceğini teminat altına alabileceklerini vurguladı.
Yoğun bir katilim ile açılışı yapılan seçim ofisinde yöresel davulcular mehter marşları çalarak katılımcıları adeta coşturdular.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık