Milli Sporcudan, Gazeteci Cihan Kizir'e, Plaket

Adıyamanlı milli sporcu ve Sultangazi Huzurspor Kulübü Başkanı Hicri Sevim, İhlas Haber Ajansı Adıyaman muhabiri Cihan Kizir’e plaket takdiminde bulundu.

Adıyaman 03.07.2016, 16:12 03.07.2016, 16:17 Adiyaman Cihan Haber
Milli Sporcudan, Gazeteci Cihan Kizir'e, Plaket

 Adıyamanlı milli sporcu ve Sultangazi Huzurspor Kulübü Başkanı Hicri Sevim, İhlas Haber Ajansı Adıyaman muhabiri ve Adıyaman Cihan Haber İmtiyaz Sahibi Cihan Kizir’e plaket takdiminde bulundu. 

Adıyamanlı olan ve uzun zamandır İstanbul’da bulunan milli sporcu ve Sultangazi Huzurspor Kulübü Başkanı Hicri Sevim, İhlas Haber Ajansı (İHA) Adıyaman bürosunu ziyaret etti. İHA Adıyaman Muhabiri ve Adıyaman Cihan Haber İmtiyaz Sahibi Cihan Kizir ile bir araya gelen milli sporcu Hicri Sevim, İHA’nın ve Adıyaman Cihan Haber Sitesi'nin çalışma sistemini oldukça beğendiğini, tarafsız ve korkusuzca haber yayını yaptığını belirterek kendilerine her türlü sportif anlamda destek veren Cihan Kizir’e teşekkür etti. Sevim daha sonra verilen desteklerden dolayı Kizir’e teşekkür plaketi takdim etti.

  İHA ve Adıyaman Cihan Haber'in güçlü bir aile olduğunu dile getiren Cihan Kizir, yapılan ziyaretten dolayı oldukça memnun olduğunu, haber taşıyan her konunun kendileri için önem taşıdığını ve bunun kamuoyunun duyması için ellerinden gelen her türlü çabayı sarf ettiklerini vurguladı. Kizir, kendisine takdim edilen plaketten dolayı Sevim’e, teşekkür ederek, plaketi İHA ve Adıyaman Cihan Haber ailesi adına aldığını söyledi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık