Minibüste sigara içen şoför tepkilere neden oldu

Minibüste sigara içen şoför tepkilere neden oldu

Adıyaman 03.02.2017, 16:59 03.02.2017, 17:00 Adiyaman Cihan Haber
Minibüste sigara içen şoför tepkilere neden oldu

 Adıyaman’ın Kahta ilçesinde şehir içi minibüs hattında faaliyet gösteren bir minibüs sürücüsünün araç içerisinde sigara içmesi tepkilere neden oldu.
Kahta ilçesinde şehit içi minibüs taşımacılığı yapan bir sürücü yolcu taşımacılığı yaptığı esnada minibüs içerisinde sigara içmesi dikkatlerden kaçmazken aynı zamanda minibüs içerisinde bulunan yolcularında tepkisine neden oldu.
Yolcuların içerisinde bulunduğu minibüs içerisinde bir yandan sigara içen bir yandan ise emniyet kemerinin sırtının arka kısmından dolandıran sürücüye tepki gösteren yolcular, “Kahta şehirci minibüs şoförlerinin bazıları ne sigara yasağı nede trafik kuralları dinliyor.
Bu soğuk kış gününde adam sigarası için camı açık bırakarak aynı zamanda bizlerinde üşümesine neden olduğu gibi bir yandan da sigara içerek bizleri rahatsız ediyorlar.
Yolcu olan bizler üşüyormuyuz yoksa sigaradan rahatsız mı oluyoruz umurlarında değil. Emniyet kemeri bile arkadan geçirilmiş denetim denilen bir şey yok. Bizlerde basın aracılığıyla sesimizi duyurmak istedik” ifadelerini kullandılar.

 

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık