Muhtarlar, milletvekillerine tepki gösterdi

Muhtarlar milletvekillerine: "Ya çalışır burayı yaparsınız yada o ceylan derili koltuklara bir daha oturamazsınız"

Adıyaman 06.01.2022, 15:46 06.01.2022, 15:52 Cihan
Muhtarlar, milletvekillerine tepki gösterdi
© Adıyaman Cihan Haber

Adıyaman merkez Turgut Reis Mahallesinde bulunan ve 2017 yılında yıkımı gerçekleştirilen eski devlet hastanesinin yeniden yapılmamasına tepki gösteren muhtarlar basın açıklaması düzenledi.

  Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve beraberindeki mahalle muhtarları, eski devlet hastanesi bahçesini gezerek ilin yetkililerine hastanenin yapılması için çağrıda bulundu.

 Bahçe kapısında hastane tabelası bulunan ve yıllardır yapılmayan devlet hastanesinden dolayı muhtarlar, milletvekillerine, “Seçim zamanına kadar ya bu işi halledersiniz yada kapımıza sakın gelmeyin. Sizi ceylan derili koltuklarınızdan indiririz” sözlerini vurguladı.

  Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, “Hayırsever bir vatandaşımızın biz Adıyamanlılar için bağışlamış olduğu 25 dönüm arazi içerisinde daha önceden yapılan ve 2017 yılında yıkılan eski devlet hastanesi bahçesindeyiz. Burası şuanda atıl halde ve maalesef geceleri burası balici, tinercilerin çöplüğü haline gelmiş. Devletimiz çok şükür güçlüdür, başımızda aslan gibi bir yiğidimiz var. Allah Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin. Cumhurbaşkanımız diyor ki yapın, yapın yapın. Ama memleketimiz sahipsiz. Bundan 10-15 yıl öne Şanlıurfa Adıyaman’dan gerideydi ama şimdi aldı başınız gitti, Adıyaman’ı geçti. Biz milletvekillerimizi seçtiğimiz zaman onlara Adıyaman’a sahip çıkın diyoruz ama bu milletvekillerinden bir iki tanesi hariç hangisi sahip çıkıyor bu memlekete. Ben muhtar olmama rağmen ben kendilerine ulaşamıyorum. Burası 6 yıldır atıl bir halde. Burayı yıktığınızda 6 ay içerisinde yapılacağını söylediniz bizlere. Vatandaşlar bizi sürekli arayarak hastanenin durumunu sorup duruyor.

Adıyaman Türkiye’nin aynasıdır. Huzur ve güvenlik bakımından Adıyaman Türkiye birincisi, sıfır teröristle yine Adıyaman Türkiye birincisidir. Devletine bağlı bir milletiniz. 45 Günde bin 100 kişilik kaç tane hastane yapıldı ülkemizde. Kaç tane şehir hastanesi var. Bizler çok bir şey istemiyoruz, sadece yıktırılan hastanenin yenisini istiyoruz.

2023 Yılı seçimleri yaklaşıyor, sizi gönderdik biz Ankara’ya, açık ve net bir şekilde milletvekillerimize söylüyoruz, eğer ki bu olayı çözmezseniz 4-5 ay içerisinde Adıyaman Muhtarlar Federasyonu olarak, muhtarlar olarak söylüyoruz, bir daha bizi görmeye gelmeyin. Sorunlarımızla ilgilenen Milletvekili Ahmet Aydın ile Abdurrahman Tutdere’ye teşekkür ediyorum. Gerçekten Adıyaman’ın sorunlarıyla ilgilenen sadece bu iki milletvekili var. Diğer vekillere de sesleniyoruz, bayramdan bayrama gelmeyin, seyrandan seyrana gelmeyin. Telefonumuza bakmaz, bir garibanın işini yapmaz oldunuz neredesiniz kardeşim. Bu vatandaşlar sizlere oy verdi ki cebinize yada başka şeylerinize mi çalışasınız. Sakın yanımıza gelmeyin. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi biz Allah’tan başka kimseden korkmayız. Ya çalışır burayı yaparsınız yada o ceylan derili koltuklara bir daha oturamazsınız.  Son kez söylüyoruz, burayı 2-3 aya kadar yapmazsanız sakın muhtarların kapısına gelmeyin. Muhtarlar, halk demektir ve halkımıza da sesleniyoruz, hiçbir milletvekiline hiçbir şekilde taviz vermeyin. Ya bu işi yapacaklar yada gidecekler” diye konuştu.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (2)
Orhan Şahin 2 yıl önce
Bizde halk olarak arkanızdayız değerli muhtarlarımız
Bir dost 2 yıl önce
Muhtarlarımızı tebrik ederim
13
açık