Oğlu FETÖ'den açığa alınan Bağcı, ‘evet’ oyu kullanacağını açıkladı

Oğlu FETÖ'den açığa alınan Bağcı, ‘evet’ oyu kullanacağını açıkladı

Adıyaman 03.04.2017, 15:32 03.04.2017, 15:32 Adiyaman Cihan Haber
Oğlu FETÖ'den açığa alınan Bağcı, ‘evet’ oyu kullanacağını açıkladı

 FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında oğlu açığa alınan Mehmetcan Bağcı, evet oyu kullanacağını açıklayarak, "Devlete ihanet edenler idam edilsin, eğer benim oğlum ihanet etmişse oda idam edilsin" dedi. 

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 95.7 oy oranıyla en büyük desteği veren Adıyaman'ın Sincik ilçesi 16 Nisan’da yapılacak referandumda 'evet' diyerek yeni bir rekor kırmaya hazırlanıyor. 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandumda FETÖ/PDY mağduru ailelerden Bağcı Ailesi referandumda 'evet' oyu kullanacağını açıkladı.

Tunceli’de polis olarak görev yapan oğlunun soruşturma kapsamında açığa alındığını dile getiren Mehmetcan Bağcı, "Türkiye'nin bekası için, memleketimizin birlik ve beraberliği, huzur ve güvenliği için sonuna kadar ‘evet’ diyorum. Allah bu memlekete zeval vermesin. FETÖ mağdurlarının 'hayır' oyu kullanacağı yönünde bazı dedikoduların olduğunu duydum. Biz Bağcı ailesi olarak ‘evet’ diyoruz. Gerekirse oyumuzu açık bile kullanabiliriz. Biz Bağcı ailesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada AK Parti'nin ve Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olacağız. Benim bir oğlum açığa alındı, iki oğlum birde gelinin memur, onlarda açığa alınsa meslekten ihraç da edilse ben yine ‘evet’ diyeceğim. Ben FETÖ'cular için idam istiyorum. Devlete ihanet edenler idam edilsin, eğer benim oğlum ihanet etmişse oda idam edilsin. Yani FETÖ'cuların peşinden gitmişse, devlete zeval vermişse bir baba olarak memleket için ilkin onun idamını ben isterim. Eğer benim oğlum vatana ihanet etmişse gelsinler Sincik meydanında idam etsinler, vatan için of bile demem. Bu vatan için başımızı vermeye hazırız. Ama oğlum vatana ihanet etmemişse Sayın Cumhurbaşkanımızdan mağduriyetimizi gidermesini istiyoruz. Bizler bugüne kadar bu partiye gönül veren kişileriz, bundan sonrada gönül bağımız devam edecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
13
açık