Öğrencilerden Afrin için kan bağışı

Öğrencilerden Afrin için kan bağışı

Adıyaman 07.02.2018, 14:04 07.02.2018, 14:04 Adiyaman Cihan Haber
Öğrencilerden Afrin için kan bağışı

 Halk Eğitim Merkezi Cumhuriyet Destekleme ve Yetiştirme Kursunda üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı Harekatına destek olmak amacıyla kan bağışında bulundu. 

Halk Eğitim Merkezi Cumhuriyet Destekleme ve Yetiştirme Kursunda üniversiteye hazırlanan toplam 350 öğrenci Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı Harekatına destek olmak amacıyla kurs alanına gelen Kızılay ekiplerine kan bağışında bulundu. Yoğun ilgi gösteren öğrenciler, Mehmetçiğe destek olmak amacıyla kan bağışında bulunduklarını dile getirdi.

Öğrencilerle bir araya gelen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Özbilgiç, Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya ile Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Korkut’ta kan bağışında bulundu.

Öğrencilerin oldukça anlamlı bir davranış sergilediğini belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Özbilgiç, “ Üniversiteye hazırlık kursumuzda bulunan öğrencilerimiz çok güzel bir harekette bulunarak Zeytin Dalı Harekatına destek vermek amacıyla kan bağında bulundular. Yapılan kan bağının hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Bu mesele hepimizin meselesidir. Hepimizin duası Mehmetçiklerimiz içindir dualarımız Mehmetçiğimizle beraber” dedi.

Daha sonra konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya ise, “Üniversiteye hazırlık kursu gören 350 öğrencimiz Mehmetçiğimize destek amaçlı kan bağışında bulundular. Bizlerde buraya gelerek kan bağışına destek verdik” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık