Onun Derdi Ne Makam Nede Koltuk, Onun Derdi Adıyaman

Onun Derdi Ne Makam Nede Koltuk, Onun Derdi Adıyaman

Adıyaman 22.03.2019, 03:14 22.03.2019, 12:46 Adiyaman Cihan Haber
Onun Derdi Ne Makam Nede Koltuk, Onun  Derdi Adıyaman

 Adıyaman'a geldiği ilk günden bugüne tek derdi Adıyaman olan Adıyaman Il Emniyet Müdürü Metin Alper, milletin gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

29 Ekim 2016 Tarihinde Adıyaman’a atanan Emniyet Müdürü Metin Alper'in yaptığı çalışmalar sonucunda hem emniyetin başarı çıtasını yükseltti hem de vatandaşların dertlerine derman oldu. Adıyaman’ın bir çok sorununu asayiş ve huzur noktasında çözerek üst seviyelere çıkaran Müdür Alper, aynı zamanda vatandaşlara yönelik sosyal çalışmalara da önem vermeyi ihmal etmedi. İlk önceliği uyuşturucu ile mücadele olan Müdür Alper, uyuşturucuyu bitirme de en üst seviyeye getirirken, tefecilik, kaçakçılık ve terör olaylarında da üstün başarı sergiledi.
Gerek Emniyet Müdür Yardımcılarıyla gerekse tüm personel kadrosu ile gece, gündüz demeden hizmet veren Adıyaman Il Emniyet Müdürlüğü yaşanan olayların kısa sürede çözümü için şehir merkezi ve bir çok ara sokak ile caddelere de kameralar yerleştirildi.  Şehir trafiğinin rahatlaması için trafik polisleri ile el ele veren Müdür Alper, Atatürk Bulvarında bulunan refüjleri kaldırtarak yol genişliğini adeta otobana çevirdi. Müdür Alper ve trafik ekiplerinin çalışmaları sonucunda Atatürk Bulvarı daha kullanışlı bir hale geldi.
Gittigi her yerden büyük bir ilgi gören Müdür Alper, aynı zaman da emniyet kadrosundaki personellerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı da personellerin hem çalışma azmini yükseltti hem de onlara moral motive oldu.
  Kendisini adeta Adıyaman’a adayan Müdür Metin Alper, Adıyaman'da örnek teşkil eden azimli, başarılı ve samimi duruşu ile herkes tarafından takdir ediliyor.
Vatandaşlar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, Emniyet Müdürü Metin Alper'i Adıyaman’a gönderdikleri İçin Teşekkür Etti.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık