Özel Harekat Polislerinden yılbaşına özel anlamlı hediye

Özel Harekat Polislerinden yılbaşına özel anlamlı hediye

Adıyaman 31.12.2017, 21:57 31.12.2017, 23:17 Adiyaman Cihan Haber
Özel Harekat Polislerinden yılbaşına özel anlamlı hediye

 Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü Polis ekiplerince yılbaşı uygulamaları kapsamında durdurulan araç sürücülerine Türk Bayrağı hediye edilerek kolonya ve çikolata ikramında bulunuldu. 

Adıyaman- Gölbaşı karayolu Çakal Köprüsü mevkiinde gerçekleştirilen polis uygulama noktasında Özel Harekat Polis ekipleri, uygulamaya takılan araç sürücüleri ve araç içerisinde bulunan yolcuların yeni yıllarını kutlandı. Çikolata ve kolonyanın ikram edildiği uygulamada Özel Harekat Polis ekipleri araç sürücülerine ve araç içerisinde bulunan yolculara Türk Bayrağı hediye etti. 
Uygulamalarda Türk Bayrağı’nın verilmesiyle ilk defa karşılaştıklarını söyleyen sürücüler, mutlu ve gururlu olduklarını dile getirerek Özel Harekat polislerine teşekkür etti.
Sürücülere Türk Bayrağı veren polis memuru ise yeni yılın vatana ve millete huzur getirmesini dileyerek, "Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü olarak Adıyaman halkının huzuru için 24 saat görev yapmaktayız. Yeni yılın vatanımıza, milletimize ve tüm İslam alemine huzur ve barış dolu bir yıl geçirmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.
Uygulamada Türk Bayrağı’nın verilmesiyle çok mutlu olduğunu dile getiren araç sürücülerinden Kemal Karakoç, "Şehir güvenliğini sağladığınız için, trafik güvenliğini sağladığınız için çok teşekkür ediyoruz. Kendimizi daha huzurlu hissediyoruz bu şekilde. Türk Bayrağı her zaman bizim gururumuzdur, teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.


Araç sürücülerinden Mahmut Özyaşar ise uygulamayı oldukça hoş bulduğunu, Türk Bayrağı’nın verilmesinin ise hoşuna gittiğini dile getirerek Özel Harekat Polis ekiplerine teşekkür etti.


Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
13
açık