Park Hospital Hastanesinden öğrencilere seminer

Park Hospital Hastanesinden öğrencilere seminer

Adıyaman 13.05.2018, 11:50 13.05.2018, 11:52 Adiyaman Cihan Haber
Park Hospital Hastanesinden öğrencilere seminer

 Adıyaman'da Özel Park Hospital Hastanesi öğrencilerle bir araya gelerek, sağlık konularında bilgiler verdi.  

  Park Hospital Genel Müdür Yardımcısı Op. Dr Ulaş Öztürk’ün Koordinatörlüğünde, özel bir kolejde öğrencilerle bir araya gelen Özel Park Hospital Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Dr. Memet Adak, ‘Ağız Sağlığı ve Diş Bakımı’, Psikolog Necmettin Gürsoy, ‘Çocuk Çağında Teknoloji Bağımlılığı’ gibi konular hakkında bilgiler verdi.
  Çocukların ağız ve diş sağlığına dikkat etmesi gerektiğini ifade eden Diş Doktoru Memet Adak, özellikle diş fırçalama tekniklerinden bahsederek, ağız sağlığının önemini anlattı.
  Teknolojinin önemi ve kullanımı ile ilgili bilgi veren Psikolog Necmettin Gürsoy, çocukları bilgisayar kullanımı, oyun oynarlarken bilinçli bir şekilde kullanmalarını ve önce derslerini yapmalarını daha sonra kontrollü bir şekilde teknoloji ile uğraşmaları gerektiğini söyledi.
   Öğrencilerin günlük yaşamında doğru bildikleri yanlışların farkına varmaları için seminerleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Park Hospital Hastanesi Genel Müdür yardımcısı OP. Dr. Ulaş Öztürk, okul yöneticilerine teşekkür ederek, öğrencilere başarılar diledi.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık