Serinlemek isteyenler Şirinlere koşuyor

Serinlemek isteyenler Şirinlere koşuyor

Adıyaman 07.07.2019, 15:54 07.07.2019, 15:57 Cihan
Serinlemek isteyenler Şirinlere koşuyor

 Adıyaman’da hava sıcaklığının etkisini göstermesiyle birlikte Adıyamanlılar çareyi Adıyaman Şirinler Akua Parktaki havuzlarda yüzerek serinlemekte buluyor. 
Hava sıcaklığının 38 dereceye kadar yükseldiği Adıyaman'da kavurucu sıcaklar etkisini göstermeye başladı. Kent merkezinde sıcaktan bunalan gençler Adıyaman- Gölbaşı Karayolu Çakal Köprüsü berisinde bulunan Şirinler Akua Parktaki havuzlarda yüzerek serinliyor. Gençler bir yandan havuzda yüzerek serinlemeye çalışırken bir yandan ise kayarak havuzun tadını çıkarıyorlar.  

Oldukça hijyenik olan havuzlarda serinleyen hem de eğlenen gençler, yaz boyunca Şirinler de serinlediklerini söyledi.

  Hafta içi 4 gün 09:00 ile 12:00 arası öğrenci yüzme kursu olan, Cuma günleri 10:00 ile 18:00 arası bayanlar günü olan ve geriye kalan günlerde de gece yarısı 00.00’a kadar hizmet veren Adıyaman Şirinler Akua Parka vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
Yeşillikler arasında bulunan havuzları ve kaydırakları ile hizmet veren Adıyaman Şirinler Akua Park, aynı zamanda çeşitli yiyecek ve içecek ikramlarını da ihmal etmiyor. Kolej minibüslerinin son durağında bulunan Adıyaman Şirinler Akua Park, pırıl pırıl olan ve sürekli temizlenen hijyenik havuzlarıyla herkesi serinlemeye ve eğlenmeye bekliyor.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık