Sonbahar Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Festivali büyük ilgi görüyor

16-31 Ekim tarihleri arasında Eski Adıyaman Valiliği meydanında yapılan Adıyaman Sonbahar Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Festivali büyük ilgiyle devam ediyor.

Adıyaman 22.10.2021, 14:27 22.10.2021, 14:40 Cihan
Sonbahar Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Festivali büyük ilgi görüyor
© Adıyaman Cihan Haber

Türkiye’nin değişik illerinden yöresel ürünler ve hediyelik eşyaların satışının yapıldığı, 50 farklı sektörün 100’e yakın stant açtığı alanda vatandaş yoğunluğu hem gündüz hem de gece geç saatlere kadar devam ediyor.

Fuar alanında her gece düzenlenen ve yerel sanatçıların verdiği konserlerle vatandaşlardan beğeni gören fuar alanında 23-24 ekim tarihlerinde de sirk gösterisi yapılacak.

Cumartesi ve Pazar Günü ücretsiz bir şekilde yapılacak olan sirk gösterilerine herkesi davet ettiklerini söyleyen festivalin organizasyonunu gerçekleştiren Mustafa Güler, “Tadya Künefenin sponsorluğunda düzenlediğimiz etkinlik bir festival havasında devam ediyor. Her gece ücretsiz yapılan konserlerimize bu hafta sonunda ise (23-24 Ekim) yine ücretsiz sirk gösterilerimiz olacak. Düzenlediğimiz fuarımız şuana kadar yoğun bir ilgi gördü ve görmeye de devam ediyor. Bizler bu hafta sonu ücretsiz yapılacak olan sirk gösterilerine bütün halkımızı davet ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık