TBMM Başkan Vekili Aydın’dan Nevruz açıklaması

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili Ahmet Aydın, 21 Mart Nevruz Bayramı ile yayımladığı mesajında, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Adıyaman 20.03.2017, 17:48 20.03.2017, 17:52 Adiyaman Cihan Haber
TBMM Başkan Vekili Aydın’dan Nevruz açıklaması

Başkanvekili Ahmet Aydın, millet olarak birlik ve beraberliğimizi perçinleyen, bizlerin bir arada olma sebeplerimizden olan bir Nevruz (Bahar) Bayramı yaşamanın en büyük temennisi olduğunu vurguladı.
Başkan Vekili Aydın, “Güzel Anadolu’nun en büyük değerlerinden biri olan, millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiren, barış ve kardeşliğimizin en önemli sembollerinden biri olan bir Nevruz’a daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu güzel ve anlamlı bahar gününün manasına layık bir şekilde, yurdumuzun her yerinde bir bayram havasında kutlanıyor olması ve milletimizi birbirine kenetlemesi ne büyük bir gurur ve hepimiz için ne büyük bir coşkudur.
Nevruz’un hiç sönmemesini dilediğimiz barış, kardeşlik ve beraberlik ateşinin ülkemizden, bölgemize, bölgemizden tüm dünyaya yayılması en büyük arzumuzdur. Baharın çiçeklerinin süslediği bu güzel günlerin bereketinin ve huzurunun tüm insanlık için hoşgörü ve barışa vesile olacağından şüphemiz yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Adıyamanlı hemşerilerim olmak üzere tüm Türkiye’nin Nevruz Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, Nevruz’un neşe, huzur ve sevinçle kutlanarak milletimize mutluluklar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
13
açık