Uzman Klinik Psikolog Rahime Gürsoy, Adıyaman’da bir ilke imza attı

Uzman Klinik Psikolog Rahime Gürsoy, Adıyaman’da bir ilke imza attı

Adıyaman 24.10.2019, 10:56 24.10.2019, 12:30 Cihan
Uzman Klinik Psikolog Rahime Gürsoy, Adıyaman’da bir ilke imza attı
 Adıyaman’da, Rahime Gursoy Psikoterapi Klinigi Uzman Klinik Psikolog Rahime Gürsoy, tarafından bir ilke imza atılarak Annelik Okulu açıldı.
Gaziantep Anabilim Dalı Başkanı Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki Tek Çocuk & Ergen Psikiyatri Profesörü Prof. Dr. Cem Gökçen’in de katılmış olduğu program, Adıyamanlı Anneler tarafından büyük ilgi gördü.
Yaşam mimarı annelerin çocuk ruh sağlığı üzerindeki imzalarının konuşulduğu Annelik Okulu programına Gaziantep Anabilim Dalı Başkanı Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki Tek Çocuk & Ergen Psikiyatri Profesörü Prof. Dr. Cem Gökçen ve Rahime Gursoy Psikoterapi Klinigi Uzman Klinik Psikolog Rahime Gürsoy konuşmacı olarak katıldı.
Programda konuşan Prof. Dr. Cem Gökçen, anne -çocuk arasındaki güvenli bağlanmanın önemine, çocuklarda beslenme - yeme bozuklukları ve uyku sorunlarını ele alırken, Rahime Gürsoy Psikoterapi Kliniğinin kurucusu Uzman Klinik Psikolog Rahime Gürsoy ise, günümüzün en yaygın sorunlarından olan çocuklarda teknoloji bağımlılığı ve tekno çocukla başa çıkmanın yollarıyla alakalı sunumlar gerçekleştirdi.

Rahime Gürsoy’un kliniğinde gerçekleştirilen etkinliklerin geleneksel hale getirilmesi düşünülürken  sınırlı sayıda kontenjan oldugu için Uzman Klinik Psikolog Rahime Gürsoy memleketine ruh sağlığı alanında öncü yenilikler ve hizmetler vererek böyle önemli eğitimlerin devam edeceğinin sinyalini verdi.

Psikolog Rahime Gürsoy, Adıyaman’da ilk'lere imza atmanın mutluluğunu taşıdığını belirtti.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık