Vali Abdullah Erin, Bayramda Yetimleri Unutmadı

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Ramazan Bayramı dolayısıyla yoksul ve yetim aileleri ziyaret etti.

Adıyaman 07.07.2016, 15:50 07.07.2016, 15:52 Adiyaman Cihan Haber
Vali Abdullah Erin, Bayramda Yetimleri Unutmadı

 Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Ramazan Bayramı dolayısıyla yoksul ve yetim aileleri ziyaret etti.

  Vali Erin, Ramazan Bayramında yanına eşi Gülhan Erin’i de alarak, İl Jandarma Komutanı Yarbay Ercan Atasoy ve İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner’le birlikte Adıyaman’ın değişik mahallerinde ikamet eden yetimleri ve öksüzleri evlerinde ziyaret ederek sevinçlerine ortak oldu. Yetim çocuklara yanlarında getirdikleri çeşitli hediyeler ile bayram harçlığı verdi.

Ziyaret ettiği evlerde yetim çocukları kucağına alarak devletin sevgi ve şefkatini esirgemeyen Vali Abdullah Erin, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayarak duygu dolu anlar yaşadı. 

Yetim ve öksüzlerin bizlere Allah’ın emaneti olduklarını söyleyen Vali Abdullah Erin, “Bu mübarek gün ve gecelerde yetim ve öksüzlerin müşküllerini gidermek bizlerin en tabii görevidir. Herkes, çevresindeki yetim ve öksüzlerin başını okşayarak onların sevinçlerine ve acılarına ortak olmalıdır. Yetimlerimizi emanetimiz bilip, kendi evlatlarımız gibi sahip çıkmalıyız. Bir Vali olarak yetimlerimizin gözlerindeki o hasreti dindirmenin, bir aile sıcaklığı ile onların yanında olmanın gayretinde olacağız. Yetim bir çocuğun mutluluğu tüm dünyaya bedeldir. Onların bayramını bayram yapmalıyız. Onlara gönüllerimizi ve sofralarımızı açmalıyız. Yetimlerimiz, ihtiyaç sahipleri çocuklarımız, öksüzlerimiz gülerse, bayram daha güzel olacak. Çünkü bizler yetim bir peygamberin ümmetiyiz. Bizim dinimiz yetim bir peygamberin dini. Dinimize göre yetimler Allah'ın emanetleridir” şeklinde konuştu

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık