Vali Kalkancı polis ve askeri yalnız bırakmadı

Vali Kalkancı polis ve askeri yalnız bırakmadı

Adıyaman 01.01.2018, 15:47 01.01.2018, 15:48 Adiyaman Cihan Haber
Vali Kalkancı polis ve askeri yalnız bırakmadı

 Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, yılbaşı gecesi polis uygulama noktası ve Kömür Jandarma Karakolunda görev yapan güvenlik kuvvetlerini ziyaret ederek, yeni yılını kutladı. 

Vali Nurullah Naci Kalkancı, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve İl Emniyet Müdürü Metin Alper ile birlikte yılbaşı gecesi herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması ve vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla il merkezinde oluşturulan polis uygulama noktası ile Kömür Jandarma Karakolunda görev yapan güvenlik kuvvetlerini ziyaret ederek, yeni yılını kutladı.

Vali Kalkancı, Adıyaman-Çelikhan yolu üzerinde bulunan polis uygulama noktasını ziyaret ederek, burada görevli polislerle tek tek tokalaşarak, tatlı ikram edip yeni yılını kutladı.

Ardından Kömür Jandarma Karakoluna geçerek yol uygulama noktasında görev yapan jandarma personeli ve köy korucularını ziyaret eden Vali Nurullah Naci Kalkancı, vatani görevini yapan askerlerle ve köy korucularıyla tek tek tokalaşarak yeni yılını kutlayıp, tatlı ikram etti.

Kömür Jandarma Karakolunda askerlerle ve rütbeli personelle sohbet eden Vali Kalkancı, “Sizler Adıyamanlı vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla 7 gün 24 saat mesai kavramı gözetmeden büyük bir fedakarlıkla görevinizi yerine getiriyorsunuz. Milletimizin huzur ve selameti ile kutsal vatan toprakları uğruna gösterdiğiniz fedakârlıktan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizlerin ve ailelerinizin yeni yılını kutluyor, 2018 yılının birlik ve beraberlik içinde, ülkemiz, ilimiz, milletimiz ve tüm insanlık için üzüntü ve felaketlerden uzak huzur dolu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Kömür Jandarma Karakolu ziyaretinde askerlerle hatıra fotoğrafı çeken Vali Nurullah Naci Kalkancı ve beraberindeki heyet, daha sonra Adıyaman-Gölbaşı Karayolu üzerinde bulunan polis uygulama noktasına geçerek, burada görevli polisleri ziyaret edip, yeni yılını kutladı.

Polisler sohbet eden Vali Kalkancı, “Sizler gece yarısı, karda, soğukta, dışarıda, sokakta, dağda, bayırda milletimizin yeni yıla huzurlu bir şekilde girmesi için fedakarca görev yapıyorsunuz. Sizlerin şahsında tüm güvenlik kuvvetlerimize teşekkür ediyor, yeni yılını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA
Yorumlar (0)
13
açık