Yeşilpark 6. Geleneksel Futbol Turnuvası Sona Erdi

Adıyaman’da, bankacılar arasında tanışma ve kaynaşma amacı ile yapılan Yesilpark 6. Geleneksel Futbol Turnuvası sona erdi.

Adıyaman 30.05.2016, 13:23 30.05.2016, 13:28 Adiyaman Cihan Haber
Yeşilpark 6. Geleneksel Futbol Turnuvası Sona Erdi

 Adıyaman’da, bankacılar arasında tanışma ve kaynaşma amacı ile yapılan Yeşilpark 6. Geleneksel Futbol Turnuvası sona erdi.
8 takımın katıldığı turnuvanın değerlendirmesinin eliminasyon sistemine göre yapıldı.
Kıyasıya mücadelenin gerçekleştirildiği turnuvada Ziraat Bankası 1. olurken Garanti Bankası 2.  İş Bankası ise, 3. oldu.
Turnuvada kıyasıya mücadele eden 8 bankanın takımına Yeşilpark Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Güleş tarafından ödülleri ve hediyeleri verildi.
Turnuva sonrası Adıyaman Cihan Haber’e, açıklamalarda bulunan Yeşilpark Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Güleş, “Düzenlemiş olduğumuz turnuva oldukça güzel geçti. Kardeşlik ve dosluk duygularının gerçekleştiği bur turnuvaya katılarak kıyasıya mücadele eden bütün takımlarımız tebrik ediyorum. Bu yıl turnuvamızın 6.’sını düzenledik. Gelecek yıl ise Allah izin verirse turnuvamızın 7.’sini düzenleyeceğiz. Geleneksel hale getirdiğimiz bu futbol turnuvasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık