Adıyaman’da, pide ustaları Ramazan Ayı'nda sahur ve iftar vakitlerinde yoğunluk yaşarken,geleneksel hale gelen tepsi yemekleri de vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.
Adıyaman’da, yaz aylarının vazgeçilmez yemeği olan tepsi yemeklerine vatandaşlar büyük ilgi gösterirken pide ustaları, bu ilginin Ramazan Ayı'nda daha da fazla olduğunu belirtti.
Tepsi yemeklerine yoğun ilginin gösterildiğini ifade eden fırın ustaları, fırında en çok patlıcan, biber, domates, tava, güveç yemeğinin pişirildiğini vurguladı.
Adıyaman’da Fırın Yemekleri Yoğun İlgi Görüyor
Adıyaman’da Fırın Yemekleri Yoğun İlgi Görüyor
ACH ACH
Adıyaman
Adıyaman’da, pide ustaları Ramazan Ayı'nda sahur ve iftar vakitlerinde yoğunluk yaşarken,geleneksel hale gelen tepsi yemekleri de vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.