6 Suriyeli Hırsızdan Biri Tutuklandı

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hırsızlık yaparken yakalanan 6 Suriyeli şahıstan 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adıyaman 28.12.2015, 17:04 28.12.2015, 17:06 Adiyaman Cihan Haber
6 Suriyeli Hırsızdan Biri Tutuklandı

 Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hırsızlık yaparken yakalanan 6 Suriyeli şahıstan 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki (82. Yıl Devlet Hastanesi) tekerlekli sandalye, kapı demirleri gibi malzemeleri çalarak bir el arabasına yükleyen Suriyeli 6 hırsız, çaldıkları malzemeleri el arabasıyla Karapınar Mahallesi'ndeki Sümer Bank Parkı yakınlarına getirmiş, ihbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, belirtilen adrese gelerek 6 Suriyeli şahsı yakalamak istemişti. Polisleri fark eden kaçan Suriyeli şahıslar, kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alınmıştı. Sorguları tamamlanan ve isimleri açıklanmayan 6 şahıs, adliyeye sevk edildi. Şahıslardan 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 5 şahıs ise serbest bırakıldı.

Kaynak: Adıyaman Cihan Haber
Yorumlar (0)
13
açık